Fotbal Mihai Stoica îi răspunde dur lui Dan Petrescu: „Taci din gură, că vorbești prostii!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FCSB a părăsit competiția Ligii Campionilor după ce a fost învinsă de echipa Sparta Praga, scor 2-3, în returul turului trei preliminar, iar antrenorul Dan Petrescu a identificat greșelile realizate de către cei care au pregătit partida.



„Roș-albaștrii” nu au început bine partida din retur, după ce reușiseră să încheie primul meci pe terenul cehilor cu o remiză, scor 1-1. FCSB a primit toate cele trei goluri în prima parte a meciului, reușitele celor de la Sparta Praga fiind marcate de Veljko Birmancevic (13, 28 - penalty) și Lukas Haraslin (37). Campioana României a jucat mai bine în partea secundă, înregistrând două goluri prin Darius Olaru (60) și Malcom Edjouma (85), dar nu a reușit să restabilească egalitatea și să ducă partida în prelungiri.

MM Stoica: „Se apucă Petrescu să vorbească, dar el se face de râs cu declarațiile astea”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a răbufnit în urma declarațiilor făcute de antrenorul echipei CFR Cluj, care a analizat erorile pe care oficialii români le-au făcut, înainte de începutul manșei secunde din turul III preliminar.

„Dacă îi zic ceva, după aia iar se supără și nu știu ce. Se apucă el să vorbească de noi. Spune de Gigi dacă ai vreo problemă, că Gigi spune mereu: 'Îi batem' și nu știu ce, dar asta face Gigi. Este dopajul lui de optimist.

Se apucă Petrescu să vorbească, dar el se face de râs cu declarațiile astea, că 'cele mai bune echipe le întâlnește el', 'ăia au venit în camere single' Cu ce trebuie să vină? Cu trotinetele, ca să fie o echipă pe care să o bată Petrescu?!

Se apucă el să vorbească... Nu am văzut așa ceva! Nu înțeleg ce vrea. Îl pune pe Neluțu (n.r. Varga): 'Sună-l pe Meme, că nu se poate!' Păi taci din gură, că vorbești prostii! Am spus eu vreodată că suntem calificați?!

Să fie bărbat să spună: 'Gigi Becali zice asta!' Fii bărbat, Dane. Nu mai vorbi așa, la modul general. Să ne lase în pace Petrescu! Joacă cu niște desculți (n.r. Maccabi Petah Tikva), știu, e o echipă foarte bună... Vai de capul lor.

Îți dai seama, cele mai bune echipe din Conference League se întâlnesc să îl prindă pe Petrescu în play-off, îți dai seama. CSKA 1948 Sofia este cea mai bună echipă din istoria Bulgariei, și Pafos.. Este o statuie a Afroditei fără brațe care face cu mâna lângă stadion.

Dacă e să ne luăm, ne luăm și ne învârtim, nu știu cine iese primul din vârtej, dar cred că el”, a spus Mihai Stoica, citat de Orange Sport. Dacă CFR Cluj trece de Maccabi Petah Tikva, va evolua în turul următor cu învingătoarea dublei dintre CSKA 1948 Sofia și Pafos.

 

Ce greșeli au făcut cei de la FCSB, potrivit lui Dan Petrescu

„După meciul tur, FCSB, din declarațiile conducătorilor lor, erau deja calificați. E o greșeală mare. Mai sunt și la noi unele lucruri care nu îmi plac, în unele declarații. Eu tot timpul am declarat că va fi un meci foarte greu și o să vedeți, va fi pe muchie de cuțit.

Dacă ne gândim cumva că suntem calificați, vom pierde. Cei de la FCSB au pățit asta în prima repriză, au crezut că meciul va fi ușor și s-au trezit după aia prea târziu. Noi sper să ne trezim la timp, să nu ne trezim prea târziu. Știu că supără că zic adevărul, dar asta e realitatea.

Au fost două greșeli personale și după aia experiența s-a văzut”, a spus Dan Petrescu, după ce FCSB a părăsit competiția Champions League.

CFR Cluj va evolua joi, 15 august, în a doua manșă din turul al treilea preliminar al Conference League, împotriva echipei Maccabi Petah Tikva. Ardelenii au învins formația israeliană cu scorul de 1-0 în prima manșă, în deplasare, meciul de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” fiind programat la ora 20:00.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel