Superliga Romaniei Mihai Stoica, fericit că Louis Munteanu nu a ajuns la FCSB. "Gigi Becali a vrut să îl ia, eu sunt foarte mulţumit că nu a făcut-o"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Louis Munteanu, atacantul care în sezonul trecut a marcat 12 goluri pentru Farul Constanţa, a fost pe lista de achiziţii a lui Gigi Becali pentru această vară. Transferul, însă, nu s-a mai realizat, iar Mihai Stoica spune că e foarte mulţumit de acest lucru. 



"Campania de achiziţii s-a încheiat la FCSB. Gigi Becali a vrut să îl ia pe Louis Munteanu. Bine că nu l-a luat. Eu sunt foarte mulţumit, pentru că ştiu ce avem în curte. Au plecat Ovidiu Popescu şi Coman şi au venit Musi, Edjouma, Daniel Popa, Ştefănescu. Eu zic că nu suntem chiar aşa, nu pierdem foarte mult. Cred că suntem mai bine decât anul trecut. Plus că în scurt timp îi vom avea pe Octavian Popescu şi Pantea. Pantea poate fi un jucător foarte important, probabil va juca regulat. 

Altceva e extrem de important. Eu nu sunt un om al cifrelor, dar îţi dau nişte repere importante. Foarte mulţi jucători au crescut din multe puncte de vedere. 

(n.r. cine îl va înlocui pe Florinel Coman) Ştefănescu. Şi la Băluţă se va vedea un plus la capitolul realizări. Ştefănescu 100% poate da peste 15 goluri. Dacă este sănătos, poate avea peste 20 de realizări, pase şi goluri. Va juca în dreapta, iar Băluţă în stânga", a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.  

Şi Gigi Becali s-a resemnat cu transferul lui Ştefănescu 

"Nu mai are sens să discutăm. Nu au mai dat niciun răspuns. Am vorbit! Au spus cei de la Fiorentina că îl vor și o să îi prelungească contractul. 1,5 milioane a fost de la început. Nu mai mult.

Am spus 1,2 milioane de euro ca să-l duc în eroare pe Dan Șucu. Să fiu sincer, nici 5 bani nu aș fi dat peste 1,5 milioane. Poate mai bine că nu s-a făcut. Eu acum, echipa o am făcută”, a explicat Gigi Becali, la Fanatik.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel