Superliga Romaniei Mihai Rotaru, supărat după egalul dintre Craiova şi Rapid. "Să îi întrebaţi pe domnii Cârţu, Gâlcă..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Mihai Rotaru, finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, s-a declarat dezamăgit de egalul echipei sale cu FC Rapid, din etapa a VIII-a. Rotaru spune că oltenii au dominat clar partida şi trebuiau să câştige, dar trec printr-o "semipasă" proastă. 



"Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă.

Am spus-o și o repet: eu văd meciul ca suporter. Nu pot să-mi dau seama. La prima vedere, pur și simplu n-a vrut să intre. Chiar vorbeam la pauză cu colegii mei din tribună. Le spuneam că dacă nu le dăm noi mingea, ei nu pot să ne-o ia.

Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o semipasă proastă și suntem foarte supărați.

Fotbalistic vorbind, am arătat fotbal în seara asta. Cu Dinamo era greu pe orezăria aia (n.r Stadionul Arcul de Triumf)", a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport. 

Mihai Rotaru anunţă transferuri, dar nu exclude nici plecări 

"Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare. 

Nu exclud vânzarea nimănui. Au fost oferte considerabile pentru câțiva jucători, dar nu ne-am despărțit de ei. Însă putem lua decizia să vindem, în cazul în care ar veni anumite oferte", a mai declarat acesta.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin Christopher Braun (17), la capătul unui contraatac purtat de Claudiu Petrila. Universitatea a egalat din penalty, prin Alexandru Mitriţă (33), după un fault comis de Cristian Săpunaru asupra lui Elvir Koljic.

Universitatea a dominat meciul de la un capăt la altul, dar nu a reuşit să marcheze golul victoriei.

Mitriţă a rămas singur cu portarul (16), dar în locul unui şut a trimis o pasă slabă pentru Ştefan Baiaram, iar Alexandru Paşcanu a salvat un gol iminent.

Gazdele au mai avut două şansă notabile prin Koljic (22, 35), dar bosniacul a fost uşor imprecis.

Rapid şi-a creat o singură ocazie, din lovitură liberă, prin Petrila (44), care a trimis în bara transversală.

Oaspeţii au primit un penalty în finalul primei reprize (45+1), după un duel între Koljic la Paşcanu, dar Istavan Kovacs a revenit asupra deciziei în urma vizionării imaginilor video.

În repriza secundă, costaricanul Carlos Mora (66) a şutat pe lângă poartă de la 15 metri, Andrei Ivan (68) a trimis cu capul peste poartă de la 6 metri, Ştefan Bană (73) a şutat pe lângă ţintă din afara careului, Mitriţă (76) a trimis pe lângă din poziţie singurul cu portarul, la capătul unui contraatac, iar un minut mai târziu (77) a tras de la 20 de metri, dar Benjmin Siegrist a reţinut. În min. 90, Ivan a preluat în faţa portarului, dar Paşcanu a blocat şutul său la colţul scurt.

Anunţat ca titular, mijlocaşului estonian Mattias Kait i s-a făcut rău la încălzire şi a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, el fiind înlocuit în primul unsprezece de Florent Hasani.

În min. 81, jocul a fost întrerupt din cauza problemelor medicale pe care le-a avut un suporter. Paramedicii de pe ambulanţă au intervenit şi i-au acordat primul ajutor, iar spectatorul a coborât pe picioarele sale la ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Universitatea venea după primul său eşec din acest campionat, 1-2 cu Dinamo.

Rapid e neînvinsă de cinci etape, însă are o victorie şi patru egaluri, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel