Superliga Romaniei Mihai Rotaru, fericit pentru victoria Universităţii Craiova. Mesaj pentru meciul cu Oţelul Galaţi

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Universitatea Craiova a învins Unirea Slobozia cu 3-0 în etapa a XI-a, iar finanţatorul Mihai Rotaru e fericit că elevii lui Costel Gîlcă au rupt seria meciurilor fără victorie. Patronul a transmis şi un mesaj privind meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa următoare. 



Universitatea Craiova a învins-o pe nou-promovata Unirea Slobozia cu scorul de 3-0 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

Universitatea s-a impus mai greu decât o arată scorul, prin golurile marcate de Ştefan Baiaram (38, 42), ambele cu capul, din centrările lui Andrei Ivan, respectiv Nicuşor Bancu, şi de Alexandru Mitriţă (90+4), după ce a fost lansat de Bancu.

Oaspeţii au marcat prin francezul Jordan Gele (76), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Christ Afalna.

La meci au asistat doar 5.834 de spectatori.

La Universitatea a debutat în acest meci atacantul bosniac Jovo Lukic (intrat la pauză), care a avut o ocazie bună de a marca în min. 68, a primit un cartonaş galben (72) şi a scos eliminarea lui Alexandru Dinu (84).

Universitatea, care a urcat pe locul al doilea în clasament, venea după patru etape fără victorie, două egaluri şi două eşecuri.

Unirea a suferit a treia înfrângere consecutivă, scrie Agerpres.

Mihai Rotaru, fericit că echipa sa a câştigat 

"Îmi era frică pentru că în ultimii doi ani am avut serii de 7 meciuri fără victorie. Îmi era frică să nu intrăm în caruselul acesta. Șapte meciuri o serie destul de lungă.

Cred că va fi un campionat care se va câștiga cu echipele mici. Din păcate, s-au echilibrat foarte mult valorile. Nu îmi dau seama dacă au devenit mai mici echipele mari sau invers. E o bătălie, luăm meci cu meci, așa cum a zis și Costel", a declarat Mihai Rotaru după meci. 

Mesaj despre meciul cu Oţelul Galaţi 

Mihai Rotaru a prefaţat şi meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a XII-a. 

"Avem un meci foarte important la Galați, pe un teren greu. Știm bine cum se comportă Oțelul, a dominat în ultima partidă. Va fi un meci foarte greu”, a mai spus Rotaru.

Rotaru nu vrea arbitri străini în Liga 1 

După ce Gigi Becali a cerut arbitri străini în Liga 1, Mihai Rotaru a reacţionat şi l-a contrazis pe finanţatorul FCSB. 

"Nu mă interesează ce zice patronul de la FCSB. Nu vreau arbitri străini în România. Școala de arbitri a produs în ultimii ani. L-a produs pe Kovacs, pe Hațegan, pe Bîrsan. Sigur, trebuie să eliminăm greșelile.

Nu înțeleg de ce astăzi Feșnic a dat galben la Oshima, la un fault de joc, fără intensitate, nu avea niciun sens. Nu vrem arbitri străini. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Digi Sport Special.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel