Superliga Romaniei Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB, dar nu din cauza banilor: Îmi era ruşine să ies pe stradă

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Gigi Becali a anunţat recent că Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB. Finanţatorul a spus că fostul căpitan al echipei, actual membru în staff-ul lui Elias Charalambous, ar fi fost nemulţumit că antrenorul cipriot a primit o mărire de salariu. 



"El, Pintilii, nu că voia să plece. Era nemulțumit, adică așa îmi aduc aminte, și eu nu știam. De când i-am făcut contractul lui Charalambous.

MM mi-a spus că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat că avea salariu 3.000 (n.r.- de euro). I-am dat telefon. `Mă, tu ești nebun? De ce nu zici?` I-am mărit, 10.000 sigur i-am dat. Charalambous are 15.000 sau 13.000", a declarat Gigi Becali la începutul lunii septemibrie.

Mihai Pintilii recunoaşte că a vrut să plece, dar nu din cauza banilor 

"A fost o discuție la începutul campionatului, dar nu o dorință clară în legătură cu plecarea mea. A fost o discuție personală cu Gigi Becali, dar nu că aș fi plecat. Da, da! (n.r. - apăsat de rezultatele echipei) Din cauza asta. Atunci, mă gândeam că era mai bine să plec eu.

Acum cred că am și uitat despre discuția asta. A fost foarte repede tot ce s-a întâmplat, a fost ceva de moment. S-a rezolvat foarte repede. Mi-am dat un ultimatum. Ne-am calificat în Europa League, dar la început poate era nevoie de o schimbare.

Nu-mi convine, nu-mi place să fiu pe acest loc în clasament. Mi-e rușine să ies în oraș și nu pot să dau ochii cu oamenii. Trebuie să fim cel putin în primele 6 ca să fie liniște.

Apăsarea și stresul nu le pun la socoteală. Lucrurile din afară se văd foarte frumos, dar în interior e foarte mult stres, foarte multă bătaie de cap, e greu. Când venim din deplasare nu dormim deloc aproape, dar e și frumos. Când câștigi nu mai contează, când pierzi îți vine să te lași, să fugi”, a declarat Pintilii, pentru onlinesport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel