Automobilism Mihai Leu a revenit în circuitul de raliu după o perioadă petrecută în spital. "Zilnic, gândul meu era la revenirea în competiţie"

Data publicării:
Facebook Corvinul Hunedoara
Facebook Corvinul Hunedoara

Mihai Leu a revenit în circuitul naţional de raliuri şi şi-a depăşit cel mai bun timp pe traseul de la Reşiţa. 



"Am încheiat cu bine etapa de la Reșița. Cu o mare bucurie în suflet. Au fost câteva luni lungi în care zilnic gândul meu era la revenirea în competiții. Am visat secundă de secundă la acest moment, iar azi am reușit. Prima mea cursă din 2024. Nu am venit la Reșița cu un obiectiv anume, dar m-am simțit excelent. Cel mai bun timp al meu pe acest traseu era în 2018, când am terminat în 2:18,721.

Azi am fost mai rapid cu trei secunde. Totuși, nu a fost suficient să urc pe podiumul final, dar nici nu mai era nevoie. Pentru mine e deja o victorie. O victorie pe care i-o dedic Annei, care m-a vegheat zi și noapte, fiului meu Marco pentru motivație, staffului medical, echipei mele tehnice, partenerilor care au fost alături de mine și nu în ultimul rând vouă care mi-ați transmis energia voastră pozitivă", a scris Mihai Leu pe Instagram. 

Mihai Leu a mers în cantonamentul celor de la Corvinul 

"De la campion, la campioni!

Corviniştii au avut parte, astăzi, de o vizită-surpriză înainte de antrenament! Super-campionul Mihai Leu le-a vorbit băieţilor înainte de meciul din primul tur preliminar al UEFA Europa League despre încredere, voinţă, ambiţie, perseverenţă şi luptă, dar şi despre alte ingrediente de care e nevoie pentru a te auto-depăşi în momente importante!

Primul campion mondial al României la box profesionist, de trei ori campion național la viteză în coastă și o dată campion absolut la raliuri, Mihai Leu le-a prezentat “corbilor albaştri” şi maşina cu care concurează, în acest an la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, ajungând cu ea chiar pe pista stadionului!

Mulţumim, Mihai, pentru sfaturi şi vizită! Sănătate maximă şi multă baftă în competiţii! Hai, Corvinu’!", au transmis cei de la Corvinul Hunedoara. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Automobilism




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel