Handbal Mihaela Evi nu e atrasă de mirajul Ligii Florilor. "Mi-am dorit, dar mi-ar fi greu să mă mut din 6 în 6 luni"

Data publicării:
Facebook Mihaela Evi
EXCLUSIV
Facebook Mihaela Evi

Mihaela Evi, una dintre cele mai titrate antrenoare la nivel de juniori în România, nu vrea să facă încă pasul spre Liga Florilor, prima divizie a României la handbal feminin. 



A câştigat tot ce se putea la nivel de juniori şi chiar a fost la barajul de promovare în Liga Florilor cu echipa creată la Târgu Mureş. Cu toate astea, Mihaela Evi spune că nu se simte încă pregătită să facă pasul spre senioare. 

"M-am gândit foarte mult la asta şi am avut o perioadă în care mi-am dorit, pentru că eram atât de pasionată... La Târgu Mureş am şi reuşit cu generaţia pe care am crescut-o de la baby handbal până la senioare să ajung la barajul de promovare de două ori. Deci, oarecum, eram în contact cu handbalul de sus. 

Şi soţul meu antrenează, iar noi suntem oamenii proiectelor pe termen lung. Iar în momentul ăsta, în România, se ştie că în Liga Florilor etapă de etapă se schimbă câte un antrenor. Nu cred că mi s-ar potrivi în momentul ăsta viaţa asta. Sunt cu doi copii, unul e şcolar, cu căţel, cu bunică, şi mi-ar fi foarte greu să mă mut din şase în şase luni, dintr-un oraş în altul, de câte ori se schimbă staff-urile. 

Aşa că preferăm proiectele pe termen lung. Şi până la urmă cred că e mai important, sau aşa simt eu, ce fac eu. Pentru că e mai greu să îi călăuzeşti pe copii, să îi înveţi să alerge, să îi convingi că sunt potriviţi pentru lucrul ăsta, că chiar pot face performanţă, decât să lucrezi cu nişte jucătoare care ştiu deja ce au de făcut", a declarat Mihaela Evi pentru DC Sport. 

Cu ce echipă ţine Mihaela Evi 

"La handbal feminin nu pot să zic altceva decât Gloria Bistriţa, pentru că aici muncesc. Mă şi identific cu echipa, pentru că avem foarte multe jucătoare românce. La fotbal, tatăl meu a fost stelist, dar de multă vreme nu prea mă uit la fotbal. Băieţelul meu e pasionat de fotbal, aşa că nu ratez nicio şansă să participăm la un meci de fotbal când suntem în zonă", a completat aceasta. 

Youtube video image

Mihaela Evi, în prezent antrenor la nivel de junioare la Bistriţa, a explicat pentru DC Sport cum se lucrează cu copiii din ziua de azi, care este relaţia cu părinţii acestora, dar şi ce reguli trebuie impuse pentru a putea avea performanţă sportivă. 

CITEŞTE ŞI  Mihaela Evi, reguli clare pentru fetele pe care le învaţă handbal. "Nu le interzicem. Dar sunt adolescente, apar şi alte tentaţii"

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal





DC Media Group Audience
pixel