Handbal Mihaela Evi, între reţele de socializare, titluri de presă şi realitate. "Am avut şi de pierdut din cauza titlurilor cu cea mai sexy antrenoare"

Data publicării:
Facebook Mihaela Evi
EXCLUSIV
Facebook Mihaela Evi

Mihaela Evi este mai cunoscută în România pentru titlul de "cea mai sexy" antrenoare, decât pentru performanţele sportive, care nu sunt puţine. 



Mihaela Evi are 6 titluri de campioană naţională şi a fost şi de trei ori vicecampioană naţională, ca antrenoare. De asemenea, are în palmares trofee şi la nivel internaţional, obţinute la Sarius Cup, Slovacia, Cell Cup, Ungaria şi Smederevo Trophy, Serbia. 

Cu toate astea, e mai cunoscută drept "cea mai sexy antrenoare" din handbal. Într-un interviu exclusiv pentru DC Sport, Mihaela Evi a spus ce părere are despre această titulatură, dar şi felul în care a ajutat-o. 

"Nu mă deranjează, dar am spus-o de când a început treaba asta. Din cauza social-media s-a întâmplat tot. Eu sunt pasionată de fotografie dintotdeauna şi obişnuiam să fac poze şi când eram foarte tânără, dar nu eram băgată în seamă. Nu ştiu de ce s-a întâmplat dintr-odată treaba asta, în care am început să fiu mediatizată. Nu am făcut nimic în plus. Doar am schimbat reţelele de socializare. Cum zic fetele mele, eu eram cu bunicii şi mămicile pe Facebook. Am fost nevoită, pentru că le "urmăresc" pe ele pe Instagram, că asta e reţeaua tinerilor, să trec acolo. Am început să postez şi acolo, dar nu am făcut nimic diferit. 

Mai mult, în cei 10 ani petrecuţi la Târgu Mureş, am câştigat 6 medalii de aur şi am câştigat toate competiţiile de juniori din România. Nu ştiu dacă am apărut de două ori în ziare pentru asta. 

Dar mă bucur că, cu titulatura asta, deşi e clar clickbait, eu sunt aceeaşi, spun ce am de spus, şi mă fac auzită. Chiar dacă nu din motivele neapărat cele mai corecte.

Probabil că, ştiu eu, titlul în care povestesc despre ce e bine să faci cu copii nu atrage pe toată lumea. Important e ca lumea să citească ce spun eu. Că titlurile sunt altele decât cele normale nu mă deranjează", a declarat Mihaela Evi. 

"Am avut şi de pierdut"

Am întrebat-o pe Mihaela Evi ce fel de mesaje primeşte din cauza acestei "reputaţii", dar şi dacă a avut lucruri de pierdut. Iată ce a răspuns. 

"Din păcate, am luat greşit asta cu democraţia şi cu dreptul la libera exprimare, pentru că spunem tot ce ne trece prin cap. Dar nu mă confrunt cu atât de mult hate. E mai multă energia pozitivă. Şi e şi simplu, pentru că îi blochez pe oamenii care nu au prea multe de spus. Dar, din cauza acestui gen de articole, am avut şi de pierdut, pentru că ceea ce spun eu se poate prelua imediat şi toată lumea e mai precaută, mai atentă în preajma mea, cu lucrurile pe care le pot afla. Dar eu am fost aceeaşi dintotdeauna. Poate cu trecerea timpului sunt uşor mai diplomată şi îmi aleg cu mai multă grijă războaiele pe care să le duc", a mai declarat Mihaela Evi. 

Youtube video image

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Handbal
Tagurile articolului: antrenoare handbal mihaela evi romania sexy





DC Media Group Audience
pixel