Fotbal Metaloglobus anunţă că e club 100% privat şi că se luptă pentru promovare

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Metaloglobus a demolat-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu în Liga II, scor 7-0, a urcat pe locul II în clasament, iar oficialii echipei anunţă că obiectivul este lupta pentru promovare în Liga 1. 



Marius Burcă, preşedintele celor de la Metaloglobus, a anunţat că formaţia pe care o conduce este un club 100% privat şi că are drept de promovare. 

"Metaloglobus are dreptul de promovare, este un club privat 100%, cred că singurul, dacă nu cumva și Pandurii se află în aceeași situație. Să ajungem în play-off, iar după să fim acolo, Doamne ajută!

Au trecut 7 etape, o treime din cele 21. Să avem răbdare, să fim calmi, să gestionăm cu istețime acest rezultat și vom mai vedea. Noi nu dispunem de un buget foarte mare. Suntem la coada clasamentului din punctul de vedere al banilor, al bugetului.

Trebuie să reglăm tinerețea și dorința cu experiența. Trebuie îmbinate aceste lucruri. Doamne ajută să ajungă Metaloglobus să sperie adversarele. E rodul unui munci și avem un grup omogen.

Totul depinde doar de ei. Nu știu dacă speriem sau nu pe cineva. Noi trebuie să rămânem modești, atenți și să muncim, iar atunci vor veni și rezultatele", a declarat Marius Burcă, președintele lui Metaloglobus, la Metropola TV.

Csikszereda e lider autoritar, cu punctaj maxim 

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a obţinut a şasea sa victorie consecutivă în Liga a II-a de fotbal, una dramatică, 3-2 cu CSM Reşiţa, marţi, în deplasare.

Andrei Lascu (34) şi Moussa Samake (56) au marcat pentru bănăţeni, în timp ce golurile oaspeţilor au fost reuşite de Raul Palmeş (25) şi Jozsef Dolny (40), victoria fiind adusă de autogolul brazilianului Elton Da Silva (89).

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel