Fotbal international Messi i-a dat ghetele lui, iar el le-a dat mai departe a doua zi. "Nu există zi în care să nu regret asta..."

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine de yasheshajmera0 de la Pixabay
Imagine de yasheshajmera0 de la Pixabay

Marcus Thuram, atacantul naţionalei Franţei şi al lui Inter Milano, a primit în copilărie ghetele lui Messi chiar de la starul argentinian. A doua zi, însă, le-a cedat altcuiva. 



Încă de la transferul în Italia, Marcus Thuram a devenit un jucător cheie pentru Inter Milano. Francezul a înscris cinci goluri şi a dat opt pase de gol în primele 16 meciuri ca jucător al nerrazurilor, şi a fost unul dintre protagoniştii victoriei istorice cu 5-1 contra lui AC Milan. 

"Am vrut să semnez cu Inter pentru că am avut un presentiment. Acum doi ani, trebuia să vin aici şi m-am accidentat. M-a durut mult, pentru că m-am imaginat mereu jucând cu acest tricou. Dorinţele au rămas însă. Dimarco a fost primul care mi-a scris, mi-a spus că mă aştepta de doi ani", a declarat fotbalistul francez, conform AS

Cum i s-a părut derby-ul cu Milan 

 

"Primul lucru pe care l-am văzut când am intrat pe teren au fost cele două coregrafii. Incredibil! Golul meu s-a născut dintr-o tranziţie. Lautaro l-a căutat pe Dumfries, dar eu am recuperat mingea, am văzut că Thiaw nu m-a atacat imediat şi mi-am dat seama că am timp să întorc cu faţa la poartă şi să şutez. 

Anul trecut a fost primul în care am jucat ca număr 9 tot sezonul. Pentru că am jucat şi în alte poziţii din atac, am devenit nouarul de azi. Nu îmi place să fiu, însă, un atacant clasic, îmi place să mă mişc şi să joc cu colegii mei", a mai spus Thuram. 

Messi i-a dat ghetele lui, dar Thuram le-a cedat a doua zi. "Nu există zi să nu regret asta"

 

"Când tata a jucat la Cupa Mondială din 1998, eu nu aveam nici măcar un an. Am înţeles cine a fost tata abia pe la 11-12 ani, dar când îl văd eu nu mă gândesc la ce a făcut ca fotbalist, mă gândesc doar că e tata. Mai vorbim despre meciuri, are foarte multe pretenţii, dar e mai bine aşa. De fiecare dată când ies fericit dintr-un meci, pentru că am înscris, el mereu îmi spune să mă calmez şi să merg să discut cu el, pentru că mai are lucruri să mă înveţe. 

Când aveam cam 10 ani, am fost să îl văd pe tata la antrenament pentru Barcelona, şi nu aveam ghetele la mine. Messi era tânăr pe atunci, şi după antrenament, pentru că am vrut să intru pe teren să mă joc cu ceilalţi copii, Leo mi-a dat ghetele lui. Purta aproape acelaşi număr ca mine. Eu 38, el 40-41. Mi le-a lăsat, am jucat cu ele, şi apoi mi-a zis să le păstrez. La 10 ani, nu mi-am dat seama ce se întâmplă. Aşa că a doua zi le-am dat unui prieten. Nu există zi să nu regret asta...", a completat Marcus Thuram. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: fotbal ghete marcus thuram messi




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel