Echipa nationala Mesajul „tricolorilor”, înaintea meciului contra Olandei. „Avem ocazia rară de a scrie istorie”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Meciul din optimile de finală ale EURO 2024 dintre România și Olanda va începe astăzi, de la ora 19:00.



Echipa națională a României va înfrunta marți selecționata Olandei, în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din München, de la ora 19:00.

„Împreună până la final”

„Tricolorii” au transmis un mesaj tuturor suporterilor români, prin intermediul paginii oficiale de Facebook, recunoscând că partida împotriva Olandei reprezintă o rară ocazie de a scrie istorie.

„România la EURO 2024 este o poveste de determinare și pasiune, o călătorie plină de momente memorabile și de bucurie pentru toți românii. Fiecare meci a fost un spectacol în care inimile românilor au bătut la unison, iar vocile suporterilor noștri au răsunat pe stadioanele din Germania, transformându-le în adevărate fortărețe ale entuziasmului și speranței. Jos pălăria, România! Mai uniți ca acum nu am fost vreodată!

Astăzi, avem ocazia rară de a scrie istorie. Cu energia și încrederea pe care ni le-ați insuflat, voi, minunați suporteri ai tricolorilorilor, suntem pregătiți să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Împreună, putem să ne îndeplinim visul. Haideți să continuăm să visăm și să luptăm pentru fiecare moment, pentru fiecare gol, pentru fiecare intervenție salvatoare.

Tricolorii, alături de suporterii săi fideli, sunt gata să facă un pas important în istoria fotbalului. Acesta este gândul zilei pentru că azi este ziua în care putem scrie istorie! Și trăim această zi împreună, aici! Împreună până la final”, au transmis „tricolorii”, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a echipei naționale a României.

„Tricolorii”, susținuți de zeci de mii de români

Se pare că obstacolele achiziționării unui bilet la partida din optimile de finală ale EURO 2024, dintre România și Olanda, nu i-au făcut pe românii din întreaga lume să se mobilizeze. Aceștia vor fi din nou în număr mare pe stadionul unde „tricolorii” i-au învins pe ucraineni, scor 3-0. „Marea galbenă” va invada stadionul din München, unde elevii lui Edward Iordănescu vor juca pentru un loc în sferturi.

„La acest moment, se va atinge borna de 40.000 de fani români pe stadion la partida cu Olanda. În condițiile în care numărul suporterilor olandezi va fi undeva la maximum 10.000, iar celelalte 15.000 de locuri vor fi ocupate de suporteri neutri, cu precădere germani, plus invitații, obligații de protocol, bilete rezervate în urma parteneriatelor comerciale...”, scriu cei de la Prosport.ro

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?