Echipa nationala Mesajul transmis echipei naționale a României, de un fost internațional român: „Am realizat cât de important este să avem încredere”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Parcursul echipei naționale a României la EURO 2024 a fost apreciat de milioane de români, cu precădere după ce „tricolorii” au reușit să acceadă în optimile de finală, pentru a doua oară în istorie.



Mulțumim pentru emoțiile și bucuriile trăite!

Fostul internațional Florin Gardoș transmis un mesaj echipei naționale, după încheierea parcursului la Campionatul European de fotbal găzduit de Germania.

„Dincolo de rezultatul de ieri și de toate realizările echipei naționale la acest turneu final, cred că cel mai mare câștig este că am reînvățat să iubim echipa națională și, poate, am realizat cât de important este să avem încredere și să fim alături de ei.

Mulțumim pentru emoțiile și bucuriile trăite! Suntem mândri de voi! #hairomania”, a scris Florin Gardoș, pe pagina sa de Facebook.

Evoluțiile „tricolorilor” de la EURO 2024 i-au readus pe fani alături de echipa națională, care nu mai participase la un turneu final de opt ani. Zeci de mii de români au sărbătorit pe stadioane, dar și pe străzile din Munchen, Koln și Frankfurt rezultatele naționalei de la Campionatul European.

Mai mult decât atât, în principalele orașe din țară, București, Constanța, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, Galați sau Brașov fanii au ieșit pe străzi după ce prima reprezentativă a depășit faza grupelor la un turneu final după 24 de ani.

„Tricolorii” au adunat sute de suporteri români, după miezul nopții

Formația „tricoloră” a fost întâmpinată la întoarcerea din Germania de câteva sute de suporteri, prezenți, miercuri noaptea, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, cantonamentul tradițional al primei reprezentative. Fanii, îmbrăcați în tricouri galbene și fluturând steaguri tricolore, i-au așteptat pe jucători la poarta bazei sportive, în ciuda orei târzii.

Avionul care a transportat prima reprezentativă trebuia să aterizeze inițial la ora 23.20, însă din cauza unor probleme tehnice a plecat cu întârziere din Frankfurt și a ajuns pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni la ora 1.00.

Autocarul echipei naționale a fost primit cu urale la Mogoșoaia în jurul orei 1:45, fanii scandând „România, România” și „Suntem mândri de voi”. Jucătorii și membrii staff-ului tehnic au fost aplaudați pe stadionul central al bazei de la Mogoșoaia, iar numele lor au fost scandate în mai multe rânduri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel