Superliga Romaniei Mesajul lui Dan Şucu în ziua în care Rapid împlineşte 101 ani. Promisiune pentru fani

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Dan Şucu, finanţatorul FC Rapid, a transmis un mesaj şi o promisiune fanilor giuleşteni, în ziua în care clubul împlineşte 101 ani. 



Pe fondul sonor al imnului Rapidului, Dan Şucu le spune fanilor că Rapidul poate deveni cel mai puternic club din România. 

"La mulţi ani, Rapid. La mulţi ani tuturor rapidiştilor. Un club cu atâta tradiţie, 101 ani, dar în acelaşi timp tânăr. Şi, de ce nu, cu ajutorul nostru, al tuturor, cel mai puternic", a transmis Dan Şucu. 

Cu o zi înainte de aniversare, FC Rapid l-a transferat pe fundaşul dreapta Cristian Manea, ultima dată la CFR Cluj. 

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria și suporterii Rapidului, și cred că sunt cei mai frumoși din țară. Abia aștept să joc acasă și să am în spate un zid vișiniu! Îmi doresc să câștigăm campionatul și să facem fericiți acești suporteri minunați!”, a transmis noul jucător din Giulești.

În ziua aniversării, Rapid are şi două meciuri amicale în cantonamentul din Slovenia. De la ora 17:00, giuleştenii antrenaţi de Neil Lennon înfruntă pe NK Radomlje (Slovenia), iar de la ora 19:00 pe MFK Ruzomberok (Slovacia). 

Tot marţi, 25 iunie, este şi ziua de naştere a nord-irlandezului Neil Lennon, noul antrenor al giueştenilor. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel