UEFA Euro 2024 Memphis Depay a rămas liber de contract. Viitorul adversar al tricolorilor la EURO 2024 s-a despărţit de Atletico Madrid

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Memphis Depay a rămas şomer, cu doar 2 zile înainte de meciul dintre România şi Olanda de la EURO 2024. 



Memphis Depay, unul dintre fotbaliştii importanţi ai naţionalei Olandei, a fost pus pe liber de Atletico Madrid, a anunţat, duminică, gruparea din capitala Spaniei, cu două zile înaintea meciului Olanda - România din optimile de finală ale EURO 2024.

Memphis Depay, un atacant în vârstă de 30 de ani, venise la Atletico de la FC Barcelona în ianuarie 2023, notează DPA. Atât la echipele de club la care a trecut, cât şi la naţională, el a avut parte constant de critici pentru că nu a avut prestaţii pe măsura aşteptărilor.

Cu toate acestea, Depay a ajuns la 46 de goluri pentru Olanda şi este la patru lungimi de golgheterul all-time al acestei reprezentative. El ar urma să fie titularizat de selecţionerul Ronald Koeman în meciul de marţi împotriva României.

"Pot face faţă cu bine criticilor. Sunt obişnuit cu ele", a declarat duminică Depay în cantonamentul naţionalei Olandei de la Wolfsburg.

"Încrederea antrenorului este importantă pentru mine. O simt şi vreau să-l răsplătesc", a adăugat fotbalistul.

Atletico Madrid a oficializat duminică şi despărţirea de alţi jucători, Mario Hermoso şi Gabriel Paulista. În schimb, clubul i-a prelungit contractul lui Cesar Azpilicueta.

Printre fotbaliştii lui Atletico este şi portarul Horaţiu Moldovan, prezent cu naţionala României la EURO 2024.

România va înfrunta marţi Olanda în optimile de finală ale EURO 2024, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel