Cupa României Meciurile etapei din Cupa României. Oţelul - FCSB, CSA Steaua - Rapid şi U Cluj - CFR Cluj, capurile de afiş

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Federaţia Romana de Fotbal
Facebook Federaţia Romana de Fotbal

În Cupa României se dispută, în această săptămână, meciurile din etapa a doua. Se anunţă partide incendiare, iar unele dintre acestea sunt adevărate derby-uri. 



Marţi, 31 octombrie, sunt programate primele trei partide din etapa a doua. De la ora 15:00, Sepsi Sf. Gheorghe joacă la Hunedoara, contra Corvinului, în căutarea celei de-a treia victorii la rând. 

De la ora 18:00, Chindia Târgovişte primeşte vizita Petrolului Ploieşti, iar "Lupii Galbeni" vin cu un moral excelent după ce au remizat, scor 2-2, cu FCSB în Superligă. 

Capul de afiş al zilei este meciul dintre Oţelul Galaţi şi FCSB, programat la ora 21:00, pe stadionul din Galaţi. Ambele echipe vin după câte un egal în Superligă (1-1 cu Hermanstadt, respectiv 2-2 cu Petrolul), astfel că se anunţă o partidă de "care pe care". În meciul din campionat disputat tot la Galaţi, FCSB s-a impus cu 2-0, însă oţelarii au ratat mai multe ocazii importante de a marca atunci. 

Miercuri, 1 noiembrie, sunt programate alte cinci partide din Cupa României. 

De la ora 13:00, U Craiova 1948 merge la Zalău, iar italianul Giovanni Constantino caută prima victorie pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu. De la ora 14:00, FC Hermannstadt joacă împotriva celor de la Progresul Pecica, în timp ce de la ora 15:00 CS Tunari înfruntă FC Voluntari. 

Primul derby al zilei are loc de la ora 18:00, între UTA Arad şi Universitatea Craiova, în timp ce capul de afiş se dispută de la ora 21:00, în Ghencea. CSA Steaua primeşte vizita celor de la Rapid Bucureşti, în ceea ce se anunţă a fi un meci incendiar atât în tribune, cât şi pe teren. 

Etapa a II-a din Cupa României continuă joi, 2 noiembrie, cu alte trei partide. De la ora 14:00, FC Botoşani merge în deplasare la Alexandria, pentru meciul cu echipa gazdă, iar de la 17:30 elevii lui Gică Hagi vor încerca să spele înfrângerea de la Cluj, cu CFR, contra celor de la Gloria Buzău. 

Ultimul derby al etapei este programat la 20:30 şi se dispută între Universitatea Cluj şi CFR Cluj, meci de tradiţie în fotbalul românesc. 

Etapa a II-a se încheie vineri, cu meciul dintre FC Bihor şi Dinamo Bucureşti, care se va disputa de la ora 20:30. 

Rămâneţi pe DC Sport pentru a afla rezultatele etapei a II-a din Cupa României. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Cupa României




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel