Fotbal Meciuri tari în liga a doua: Csikszereda - CS Mioveni și Corvinul Hunedoara - Unirea Slobozia

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Cele două meciuri din a treia etapă a play-off-ului Ligii secunde sunt programate miercuri, 10 aprilie. Cea de-a treia partidă, dintre FC Buzău și Șelimbăr, va avea loc joi, 11 aprilie.



Prima partidă a zilei, FK Csikszereda - CS Mioveni, de la 17:00

Meciul din a treia etapă a play-off-ului Ligii secunde se va desfășura la Miercurea Ciuc, Csikszereda așteptând vizita celor de la CS Mioveni.

Deși trece printr-o criză financiară prelungită, echipa pregătită de Constantin Schumacher a încurcat, de exemplu pe Gloria Buzău, etapa trecută, scor 1-1, și i-a blocat desprinderea de Csikszereda.

Miercurea Ciuc vizează promovarea în SuperLigă, aceștia putându-se clasa pe un loc direct promovabil, după o victorie în fața celor de la Mioveni. Chiar dacă ei au posibilitatea de a lupta pentru accederea în prima diviziune la baraj, au șansa să promoveze direct în SuperLigă.

Acum, FK Miercurea Ciuc și CS Mioveni sunt ultimele formații în play-off-ul Ligii 2, pe locurile 5 și 6.

În sezonul regular, în runda a 6-a, la Miercurea Ciuc, partida dintre cele două s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Corvinul Hunedoara - Unirea Slobozia, de la ora 19:00 - al doilea meci al zilei

Elevii lui Adi Mihalcea joacă împotriva echipei lui Florin Maxim, care a ajuns în semifinalele Cupei României, după ce a zdrobit formația CFR Cluj, scor 4-0.

Deși rezultatele Corvinului Hunedoara sunt foarte bune, aceasta nu are drept de promovare în acest sezon în SuperLigă. Astfel,  Unirea Slobozia, Gloria Buzău, Csikszereda sau CS Mioveni au șansa de a promova direct în prima divizie de fotbal, celelalte două echipe având nevoie de meciuri de baraj, împotriva formațiilor clasate pe locurile 13 și 14 din SuperLigă.

În ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, în luna martie, Unirea Slobozia și Corvinul Hunedoara se întâlneau pe terenul celei dintâi, echipa lui Adrian Mihalcea impunându-se cu 3-1. La puțin peste trei săptămâni, cele două formații se întâlnescu din nou, de această dată la Hunedoara, pe stadionul „Michael Klein”. Unirea Slobozia își poate mări, de astăzi, avansul în play-off.

Joi, 11 aprilie

- FC Buzău - Șelimbăr, 19:00

Sâmbătă, 13 aprilie

- Unirea Dej - CSC Dumbrăvița, 11:00

- CSM Alexandria - FC Argeș, 11:00

- CSM Reșița - Metaloglobus, 11:00

- Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Chindia Targoviste, 11:00

- Concordia Chiajna - CSM Slatina, 11:00

- CSA Steaua - Progresul Spartac, 11:00

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel