Fotbal Update: Craiovenii anunţă că se joacă / Meciul Oțelul Galați - U' Craiova, în pericol să nu se mai dispute, din cauza viscolului

Data actualizării: | Data publicării:

Meciul programat astăzi la Galați, de la ora 17:30, dintre Oțelul și Universitatea Craiova este în pericol să nu se mai dispute din cauza vremii nefavorabile. 



Update: "În urma discuțiilor avute cu deținătorul drepturilor TV, LPF și oficialii SC Otelul Galati, meciul de astăzi se va disputa! Luptă, Știința! Suprafața de joc a Arenei “Oțelul” este deja deszăpezită pe jumătate", transmit cei de la Universitatea Craiova pe Facebook.

"Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului," anunță Oțelul Galați într-o postare pe Facebook. 

Iată programul meciurilor rămase de disputat din etapa a XVII-a din Liga 1:

Duminică, 26 noiembrie

Ora 17.30 SC Oțelul Galați - Universitatea Craiova

Ora 20.30 Dinamo București - FCSB

Luni, 27 noiembrie

Ora 17.30 FC U Craiova 1948 - Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 20.30 FC Rapid 1923 - FC Universitatea Cluj

dcsport Team | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel