Superliga Romaniei Meciul cu Farul Constanţa poate fi ultimul pentru Horaţiu Moldovan la Rapid. "Dacă vine o ofertă bună..."

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Horaţiu Moldovan anunţă că ar putea pleca de la Rapid Bucureşti în iarnă. 



"Cred că e un rezultat echitabil. Ambele echipe au avut ocazii. Am întâlnit o echipă foarte bună. E campioana României, domnul Hagi merită tot respectul pentru ce face aici. Vreau să-i urez succes.

Am văzut doar faza cu Budescu, cred că a fost fault. În rest, nu vreau să comentez.

Trecem printr-un moment greu, era necesară această pauză. Nu am reușit să câștigăm de 7-8 etape. Trebuie să le cerem scuze suporterilor, pentru că le promiseserăm locurile 1-3. O să ne pregătim foarte bine în cantonamentul care urmează și cred că la final o să ne bucurăm. Se vor înjumătăți punctele și în play-off e posibil orice.

Acum mă pot gândi la ceea ce urmează pentru mine. Voi sta cu familia și dacă va veni o ofertă foarte bună, mă pot gândi să fac pasul afară. A fost un an încărcat. Am avut la echipa națională rezultatele pe care mi le doream. Am avut prestații destul de bune și la Rapid.

Mă bucur că am terminat acest an sănătos și mă concentrez doar pe ce urmează”, a declarat Moldovan, conform sptfm.ro.

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Farul Constanţa, în Superligă. Farul Constanţa a avut trei goluri anulate. 

Cristiano Bergodi crede că Rapid se poate lupta în continuare la titlu 

”A fost un meci bun, un meci în care am avut ocazii incredibile. Băieții au jucat bine. Nu pot să reproșez nimic. Puteam să plecăm cu trei puncte. Am avut probleme înainte de startul campionatului. După, toată lumea știe ce s-a întâmplat.

Am reușit să înlocuim bine jucătorii. E normal că nu poți să mergi până la final fără atacanți. După cantonament, echipa va fi bună. Trebuie să avem dublaj. Am schimbat sistemul. Echipa a arătat bine cu acest sistem.

Nu știu ce jucători vor pleca, nici despre Cătălin Cîrjan. E normal să alegem jucători care să plece. Nouă ne-au lipsit jucători importanți din echipa de start. Totuși, nu cred că vor veni mai mult de trei jucători.

Universitatea Craiova a avut azi un meci greu. Să vedem și CFR Cluj. Nu mă sperie distanța de FCSB. Cu tot respectul, chiar dacă au arătat că au fost echipa constantă în tur. Vom vedea ce se întâmplă. Sunt 27 de puncte și 10 meciuri de play-off. Vin echipe și din urmă.”, a declarat Cristiano Bergodi.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel