UEFA Euro 2024 Mbappe ''nu e demn de un căpitan'', susține fostul internaţional Emmanuel Petit

Data publicării:
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Emmanuel Petit, fostul fotbalist francez, campion mondial în 1998, a afirmat că atacantul Kylian Mbappe nu a demonstrat că merită banderola de căpitan al echipei naționale la EURO 2024.



Într-un interviu pentru televiziunea germană NTV, Petit a declarat că Mbappe "nu este încă demn de a fi căpitan" deoarece "nu îşi asumă destule responsabilităţi pe teren". Fostul jucător al Barcelonei a adăugat că Mbappe "nu este într-o formă fizică bună" pentru că "îl doare nasul rupt" şi "nu a fost la înălțimea așteptărilor de la începutul acestui Campionat European".

"Va juca doar fiindcă adversarul se numeşte Spania. Altfel l-aş fi lăsat pe bancă"

Petit consideră că selecționerul Didier Deschamps trebuia să-l schimbe pe Mbappe mult mai devreme în sferturile de finală. "Era prea târziu când a fost schimbat la pauza prelungirilor în meciul din sferturi cu Portugalia. Ar fi trebuit schimbat după cel mult o oră", a adăugat Petit.

Petit, care a marcat ultimul gol din finala CM 1998 (3-0 împotriva Braziliei), consideră că actualul căpitan al echipei naționale a Franței ar trebui să fie rezervă în semifinală. El a declarat: "Va juca doar fiindcă adversarul se numeşte Spania. Altfel l-aş fi lăsat pe bancă". Totuși, Petit nu exclude șansa ca Mbappe să-și revină în meciul de marți de pe Allianz Arena, conform Agerpres.

dcsport Team | Categorie: UEFA Euro 2024




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel