Fotbal Marius Şumudică spune că nu se pune problema să vină la Rapid acum. "E Bergodi acum, îl respect"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Şumudică, antrenorul lui Gaziantep, a vorbit din nou despre o posibilă revenire la Rapid Bucureşti. 



"Sper din suflet ca Rapid să își îndeplinească obiectivul și să joace în cupele europene, pentru că merită. L-au pus (n.r. fanii) pe Măldărășanu primul. Eu sunt în Turcia, nu se pune problema în momentul de față. E foarte greu ca eu să plec din Turcia.

Bine, dacă mi-aș dori să plec, aș putea, dar nu vreau să vorbesc despre un alt club, mai ales despre Rapid. Îl au pe Bergodi și îl respect. Cu eforturile care se fac la Rapid, jucătorii și antrenorul trebuie să ducă echipa în cupele europene", a spus Șumudică, conform Digisport.

Gaziantep, victorie cu 3-0 înainte de Crăciun 

Fotbalistul român Denis Drăguş a reuşit un gol şi o pasă decisivă în victoria cu 3-0 reuşită de Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, pe terenul lui Fatih Karagumruk, sâmbătă, în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Turciei.

Drăguş a deschis scorul în minutul 27 şi a pasat decisiv la golul lui Max Gradel din minutul 49, înainte de a fi înlocuit în minutul 75. Ultimul gol a fost reuşit în minutul 87 de Arda Kizildag după un assist oferit de alt român, Alexandru Maxim, care fusese introdus în minutul 54. Florin Niţă a fost titular între buturile formaţiei pregătite de Şumudică, la care brazilianul Junior Morais (ex-FCSB, Astra, Rapid) a rămas pe banca de rezerve.

Drăguş, un atacant împrumutat de la clubul belgian Standard Liege, are 6 goluri în 13 meciuri în actuala ediţie a campionatului Turciei.

Gaziantep a acumulat 19 puncte după 17 jocuri şi este pe poziţia a 13-a a clasamentului, la 4 puncte de locul 17, primul retrogradabil.

Lider, cu 43 de puncte, este Fenerbahce, care o devansează la golaveraj pe Galatasaray, una din marile sale rivale din Istanbul. Pe locul 3, la distanţă uriaşă, este Kayserispor, cu 29 de puncte. Primele trei clasate au câte 16 jocuri disputate, scrie Agerpres.

"Am făcut 9 puncte în deplasare. Suntem pe un drum bun, ne vom continua drumul cu pași încrezători. Acum vom intra în pauză. Vor fi jucători care ni se vor alătura, dar și fotbaliști care vor merge la Cupa Africii pe Națiuni.

Toată lumea a știut cum să joace astăzi. Vreau să-l felicit pe președintele nostru. Îi felicit pe toți cei care au rămas lângă echipă. Vreau să le dedic această victorie suporterilor noștri care au venit de la o mie de kilometri distanță.

Cu toate acestea, aștept mai mulți fani la meciurile pe care le jucăm acasă. Aştept 15 mii de suporteri la următorul meci. Vreau să ne susţină. Îi aştept!", a spus Șumudică.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel