Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte din conducerea clubului de fotbal.



Dinu Gheorghe este de părere că antrenorul Marius Șumudică nu este dorit de o parte din conducerea clubului FC Rapid, cu toate că acționarul majoritar Dan Șucu a declarat, în cursul zilei de joi, că tehnicianul se bucură de susținerea oficialilor.

„Sunt niște oameni care nu-l doresc la Rapid, niște oameni din conducerea clubului”

„Eu îmi doresc ca Șumudică să reușească, pentru că în 2010 eu l-am adus la Rapid, eu am vrut să vină. Șumi nu e dorit la Rapid, eu zic că nu. Asta e problema lui, pe el îl privește.

Sunt niște oameni care nu-l doresc la Rapid, niște oameni din conducerea clubului. El a jucat o carte, dacă Lennon avea alte rezultate. Când ai sfătuitori care îți bagă limba în ureche, e greu să reușești.”, a declarat Dinu Gheorghe, la Digi Sport Special.

Dan Șucu a declarat că „Sumi” va rămâne pe banca tehnică a Rapidului în acest sezon, dacă antrenorul nu ia o decizie contrară. Astfel că, indiferent de rezultatele obținute, Șumudică va continua să fie antrenorul echipei giuleștene.

„N-am intrat niciodată într-o competiție pe care nu mi-am dorit s-o câștig. Pentru noi, Marius Șumudică e antrenorul Rapidului în acest sezon, cel puțin!

Marius are în acest moment contract cu Rapidul pentru întregul an. Iar în speranța că dânsul dorește, și sunt convins că dorește, noi nu vom face o evaluare a rezultatelor decât la sfârșitul anului. Noi suntem cu toții alături de ei. Cu toții formăm o echipă, cu toții ne sprijinim unii pe ceilalți.

Toți fanii, sunt convins, că înțeleg că Marius Șumudică este aici pe termen lung. Am ales un antrenor competent, experimentat, dedicat și iubitor al Rapidului. Dorim să îi dăm toate șansele de pe Pământ să experimenteze, să facă tot ce găsește de cuviință pentru a ajunge la un rezultat bun.”, a spus Dan Șucu, într-un interviu pentru FC Rapid 1923.

CITEȘTE ȘI S-a dus obiectivul titlului la Rapid! Ce nouă țintă trebuie să vizeze giuleștenii

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel