Fotbal international Marius Şumudică i-a reinventat pe Drăguş şi Maxim. Românii au marcat din nou pentru Gaziantep. Cinci victorii pentru Şumi pe banca turcilor

Data publicării:
Facebook Gaziantep FK
Facebook Gaziantep FK

Denis Drăguş şi Alexandru Maxim au marcat din nou pentru Gaziantep. 



Fotbaliştii români Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au marcat pentru Gaziantep FK, echipă antrenată de Marius Şumudică, sâmbătă, în meciul câştigat în deplasare cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei Alanyaspor, în etapa a 12-a a campionatului Turciei.

Alexandru Maxim a deschis scorul din penalty (45+8), iar Denis Drăguş a majorat diferenţa la scurt timp (45+10). Tabela a fost închisă de Brayan Riascos (90+5).

Portarul Florin Niţă a fost titular la oaspeţi, Drăguş a jucat 88 de minute, iar Maxim a fost înlocuit în min. 90+1, după ce a primit cartonaş galben (min. 87).

Maxim are două goluri marcate în 11 partide, iar Drăguş a ajuns la 4 goluri în 8 meciuri.

Gaziantep a urcat pentru moment pe locul 9, cu 15 puncte, scrie Agerpres.

A venit să salveze echipa, dar are obiectiv clasarea în primele 5 

"Toata lumea este pe teren să câștige, vrea să termine liga pe un loc bun. Suntem o echipă dintr-un oraș mic. Cred că vom fi acolo unde merităm. Scopul nostru principal este să jucăm un fotbal bun.

Ne-am dori să fim în primele 5 echipe. Sper că vom termina liga pe un loc bun. Dacă vrea Dumnezeu, vom fi mândri să reprezentăm țara în Europa”, a spus președintele lui Gaziantep, Memik Yılmaz.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel