Echipa nationala Marius Șumudică, foarte apropiat de Denis Drăguș. Calitățile jucătorului care l-au impresionat pe antrenorul român

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Șumudică a dezvăluit care au fost calitățile lui Denis Drăguș care l-au uimit, dar și alte detalii despre viața personală a fotbalistului.



Marius Șumudică: „Eu nu am văzut în viața mea”

„Aveam nevoie de un jucător sub 24 de ani la momentul acela în Turcia. Era rezervă la Standard. Începuse campionatul, jucase vreo patru meciuri, dăduse un gol. Era rezervă. Și a fost și el mulțumit.

Am vorbit 5-10 minute la telefon și l-am convins. A venit, e adevărat, și pe bani mai mulți. La Gaziantep a avut un salariu aproape dublu decât la Standard. Și a făcut un sezon extraordinar, după care a plecat la Trabzon.

Chiar am primit azi multe mesaje din Turcia. Multă lume și în special fanii lui Trabzon sunt foarte fericiți pentru jocul pe care l-a prestat și că au luat un jucător foarte bun.

Eu nu am văzut în viața mea. Am 20 de ani de ani de antrenorat. 8 ani am antrenat în străinătate, în Arabia Saudită sau în Turcia. Și am antrenat jucători cu salarii de milioane. Eu nu am văzut jucător care să plece atât de rapid de pe loc și să aibă o asemenea putere în picioare”, a declarat Marius Șumudică.

„Se vor căsători pe 10 iulie”

Șumudică a mai mărturisit că fiica sa este nașa fetiței lui Denis Drăguș, tricolorul având programată nunta în mai puțin de o lună: „El și când joacă își ridică șortul să vadă lumea că e puternic. E încă copil, are 24 de ani, dar o vârstă foarte bună. (n.r. - După meci s-a dus la familie, era soția lui?) Da, la soția lui, Vanessa.

Noi suntem prieteni de familie. Se vor căsători pe 10 iulie. Fata mea este nașa fetiței. Și fac și botezul și nunta. Acum au pus nunta, spre 10. Au zis că se califică mai trec un tur, mai trec un tur, dar dacă ajung în finală, se amână nunta. E viitoarea lui soție, Vanessa, au doi copii împreună, nu au avut timp din cauza programului să facă nunta”, a mai spus Șumudică, conform Fanatik.

Denis Drăguș a reușit să înregistreze cel de-al treilea gol al partidei de luni seară, dintre România și Ucraina, la debutul echipei naționale la EURO 2024 (3-0).

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel