Superliga Romaniei Marius Şumudică e all-in. Boupendza şi N'Jie sunt titulari cu Farul Constanţa. Se schimbă şi sistemul de joc

Data publicării:
Colaj DCSport/Sursa foto: FC Rapid
Colaj DCSport/Sursa foto: FC Rapid

Aaron Boupendza şi Clinton N'Jie au fost titularizaţi de Marius Şumudică împotriva celor de la Farul Constanţa. 



Marius Şumudică a decis să înceapă meciul cu Farul cu Siegrist în poartă, cu Onea, Manea, Săpunaru, Paşcanu şi Borza în apărare, cu Hromada şi Christensen la mijloc, în timp ce în atac vor evolua Petrila, Boupendza şi N'Jie. 

Jucătorii trimişi în teren arată şi o schimbare de sistem la Rapid. Dacă până acum Marius Şumudică a preferat un prim 11 cu 4 fundaşi, 3 mijlocaşi şi 3 jucători de atac, acum pare să treacă la un 5-2-3, care se poate transforma fie într-un 3-4-3, fie într-un 5-4-1. 

Şumudică avertiza fanii să nu aştepte minuni de la N'Jie şi Boupendza 

"Nu mă aștept ca Boupendza și Njie să intre și să facă diferența. Mă bazez pe grup, pe un nucleu de jucători, și să avem identitate, să arătăm altfel ca echipă, ca familie. Pentru că asta lipsește cât mai mult Rapidului. Plus dorința de victorie, agresivitatea", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă. 

„Pauza a fost cât de cât prielnică, dacă mă refer la jucătorii care au rămas cu mine, fiindcă am mai acumulat, am încercat să lucrăm din punct de vedere tactic și să răspundă la ceea ce îmi doresc de la jocul cu Farul. Eu sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie, și de acum încolo să facem rezultate pozitive și să urcăm în clasament.

E adevărat că 7-8 jucători importanți nu au făcut parte din lot la ședințele de pregătire, am început de două zile să lucrăm tactic ceea ce ne dorim și sper ca până la ora jocului să înțeleagă ce îmi doresc de la ei. Sper să fie un nou început, avem nevoie de o victorie pe Giulești, pentru că e foarte mult timp de când echipa nu a câștigat și asta doare. Arătăm bine din punct de vedere numeric și calitativ.", a mai spus Şumudică. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel