Superliga Romaniei Marius Şumudică dezminte zvonurile legate de demisie. Anunţă discuţii cu jucătorii

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După înfrângerea de la Botoşani, scor 0-2, s-a speculat că Marius Şumudică ar fi ameninţat cu demisia în vestiar. Antrenorul dezminte, însă, această informaţie. 



„Dacă mi-am dorit să vin la Rapid, credeți că plec așa ușor? Nu se pune problema să plec de la Rapid. Sunt niște lucruri pe care le-am discutat cu jucătorii, sunt niște momente în care nu au atitudinea care trebuie.

Trebuie să port niște discuții individule cu ei, sunt 5 săptămâni, nu e ușor să îi iei individual să vorbești, mai sunt și unii străini, e greu.

Nu sunt bisericuțe, e una dintre cele mai cuminți echipe pe care le-am antrenat. Eu nu am anunțat niciodată echipa că voi pleca, nu am venit pentru bani aici, am venit pentru proiect. Am luat echipa în timpul sezonului, atunci când nu face o pregătire nu este ușor.

Un plus foarte mic este în dreptul lui Șumudică față de mandatul lui Lennon. Eu nu sunt mulțumit cu ceea ce se întâmplă în momentul de față, cu ceea ce jucăm și ce arătăm. Eu vă promit că această echipă va crește și va arăta altfel peste două săptămâni”, a declarat Marius Șumudică la „Fotbal Club”, la Digi Sport.

Viorel Moldovan dăduse şi el asigurări că Şumudică nu demisionează 

„S-a pierdut meciul. Asta a fost. Alte lucruri nu s-au întâmplat. Lucrurile sunt la fel. Avem încredere în Marius Șumudică! Îl sprijinim, suntem în spatele lui. Și îi dăm libertate totală să decidă vizavi de anumiți jucători. Noi îl sprijinim.

E nevoie de unitate. În aceste momente dificile e nevoie să fim împreună. Sunt convins că vom reuși să ne redresăm. În viața unei echipe mai sunt astfel de momente, dar Marius Șumudică este și va rămâne antrenorul Rapidului. Nu există niciun dubiu!

Avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cât mai bine, chiar dacă avem jucători la echipele naționale. Antrenorul va lucra cu ce are la dispoziție. Avem un amical sâmbătă și vedem ce va fi. Dar noi suntem alături de Șumudică și staff-ul lui. Îi susținem necondiționat. Avem încredere că vom ieși din această situație”, a spus Viorel Moldovan pentru GSP.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





pixel