Superliga Romaniei Marius Șumudică, antrenorul care poate aduce Rapid în play-off. Care este jucătorul mai inteligent decât Darius Olaru de la FCSB

Data publicării:
Facebook FC Rapid 1923
Facebook FC Rapid 1923

Marius Șumudică a revenit pe banca tehnică a Rapidului după ce nord-irlandezul Neil Lennon nu a reușit să înregistreze nicio victorie în fruntea giuleștenilor.



Marian Iancu, fost patron al echipei Poli Timișoara, crede că venirea lui Marius Șumudică la echipa Rapidului și ultimele transferuri ale clubului de fotbal sunt de bun augur, ceea ce poate aduce formației giuleștene un loc în play-off. Totuși, Iancu rămâne precaut în ceea ce privește câștigarea campionatului, un obiectiv pe care oficialii „alb-vișinii” îl aveau în plan la începutul sezonului 2024/2025.

De asemenea, Iancu l-a remarcat pe noul jucător al rapidiștilor, Dina Grameni, fostul căpitan al celor de la Farul Constanța, despre care a spus că este mai inteligent decât Darius Olaru, căpitanul de la FCSB.

„Grameni poate face pentru Rapid ceea ce face Olaru la FCSB”

„Lucrurile la Rapid s-au schimbat odată cu venirea lui Șumudică. Îmi plac transferurile pe care le-au făcut. Sunt patru transferuri, trei străini, dintre care doi sunt la maturitatea vârstei fotbalistice (n.r. Clinton Njie și Aaron Boupendza). Sunt transferuri pur de obiectiv. Marius Șumudică a recunoscut că el a avut inițiativa de a-i aduce la echipă.

Grameni este un jucător fantastic din punctul meu de vedere. Dacă va fi ajutat și susținut și nu va fi vândut rapid, așa cum ne-au obișnuit corporatiștii de la Rapid, el poate realiza multe. Din punctul meu de vedere, are aceleași calități precum Darius Olaru, poate chiar mai inteligent decât Olaru de la FCSB. În viitor, Grameni poate face pentru Rapid ceea ce face Olaru la FCSB.

Echipa începe să arate bine. Anul acesta, însă, cred că Rapidul are un handicap major în campionat. Dacă facem un calcul, Rapid, până la sfârșitul sezonului regulat, ar trebui să câștige cam 1,6 puncte pe meci. E complicat. E foarte greu. Asta doar pentru a intra în play-off.

În schimb, mai este și Cupa României. Dacă echipa va începe să se rodeze, s-ar putea să avem o surpriză frumoasă pe această linie. Marius Șumudică este singurul care poate să susțină profesional un parcurs bun de acum încolo, în următorii ani. Restul și-au dovedit ineficiența. Restul sunt corporatiști.

Patronul recunoaște că nu se pricepe. Imediat însă a schimbat, lăsând orgoliul deoparte. Am mare încredere în Șumudică. Sunt sigur că în anii următori vom avea satisfacții”, a declarat Marian Iancu, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel