Echipa nationala Marius Șumudică a numit antrenorul care trebuie să preia banca echipei naționale: „Este îndreptățit!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După despărțirea de Edward Iordănescu, Federația Română de Fotbal este în căutare de selecționer pentru echipa națională.



Gică Hagi este prima opțiune de selecționer

Șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mihai Stoichiță, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că Gheorghe Hagi reprezintă principala variantă de selecționer care să îl înlocuiască pe Edi Iordănescu, după ce antrenorul în vârstă 46 de ani a decis să se despartă de echipa națională.

În urma ședinței de miercuri a Comisiei Tehnice, Hagi a fost ales primul pe listă, adeverindu-se astfel toate zvonurile privind cooptarea acestuia la naționala României.

Așadar, oficialii FRF urmează să înceapă negocierile cu Gică Hagi.

„Procedurile sunt aceleași ca și până acum. Gică Hagi este numărul 1. Sunt și alți antrenori, foști selecționeri, tineri, și experimentați, dar nu pot da nume. Așa vor începe discuțiile, cu prima procedură.

Vor fi același etape ca și înainte să vină Edi. Dacă vom întâmpina probleme, vom vedea”, a spus Mihai Stoichiță, în conferința de presă realizată în cursul zilei de astăzi.

 

Șumudică: „Nu trebuie să avem îndoieli, Hagi este un nume”

Aceeași părere o împărtășește și Marius Șumudică, care crede că Gheorghe Hagi este cel mai potrivit antrenor la ora actuală pentru a prelua echipa națională a României.

„Nu trebuie să avem îndoieli, Hagi este un nume, a crescut, a băgat bani în academie și cunoaște jucătorii, adică are multe atuuri. Nu știu când va mai avea șansa dacă nu va fi nici acum, probabil că va fi destul de greu să vină la echipa națională.

Hagi este îndreptățit să fie antrenorul echipei naționale în momentul de față. Trebuie să existe și niște criterii pe care Federația le știe mai bine decât mine, nu poți să alegi un antrenor pentru a luat un trofeu”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel