Superliga Romaniei Marius Şumudică a identificat cea mai mare problemă de la Rapid

Data publicării:
Youtube FC Rapid 1923
Youtube FC Rapid 1923

Marius Şumudică a identificat principala problemă de la FC Rapid. 



"Este un campionat strâns şi ciudat, oricine poate bate pe oricine. Niciun adversar nu trebuie minimalizat, din niciun punct de vedere. Noi suntem pregătiţi, ne-am pregătit bine. Slavă Domnului, în afară de Gojkovic, cu o problemă la tendon, nu avem nicio problemă de lot. Sper ca echipa să arate tot mai bine din punct de vedere fizic, dar şi al productivităţii. Marcăm foarte greu. Atacanţii noştri sunt singurii care nu au marcat până în momentul de faţă. Trebuie să le aducem mingi în faţa porţii, să îi forţăm să aibă ocazii, să marcheze. Cu suporterii, cu toată lumea alături, trebuie să luăm 3 puncte şi să ne apropiem la o singură victorie de playoff. Totul se joacă în momentul de faţă. 

Nu suntem aproape de ceea ce îmi doresc, suntem încă departe. Singurul lucru care m-a deranjat, inclusiv la meciul trecut, este atitudinea. Cât timp joci cu casa închisă pe Giuleşti şi nu îţi doreşti mai mult, e clar că există o problemă. O echipă care schimbă 4-5 staff-uri şi nu reuşeşte să aibă o mentalitate de învingător pe durata multor sezoane e clar că are o problemă. 

Să nu uităm că în vară s-au făcut achiziţii multe. Eu am adus 4 jucători, 2 nu au drept de joc. Sperăm să poată evolua cât mai rapid, pentru că sunt convins că pot ridica calitatea jocului. S-a început cu un sistem, l-am schimbat. Dar această echipă trebuie să înveţe să câştige. Pentru că nu mai ştim să câştigăm. Asta e cea mai mare problemă în momentul de faţă a Rapidului. Mă uit şi eu pe statistică. Am câştigat un singur meci în deplasare în ultimele 6 luni, la Iaşi. Am bătut pe FCSB de 2 ori în ultimele şase luni, dar al doilea meci au jucat cu rezervele, nu putem lua în calcul. 

Trebuie să ne revenim, e clar. Am obţinut două rezultate favorabile, victoria de la Iaşi, unde se câştigă greu, drept dovadă Universitatea Craiova a pierdut acolo, şi egalul de la Craiova", a declarat Marius Şumudică la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Unirea Slobozia. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel