Superliga Romaniei Marius Șumudică a dezvăluit ce pastile ia pentru a diminua stresul: „Pe mine, cel puțin ultimele trei săptămâni, m-au doborât!”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Rapid primește vizita celor de la „U” Cluj în a IX-a etapă a Superligii, meci programat luni, 16 septembrie, începând cu ora 21:00.



Marius Șumudică recunoaște forma excelentă a adversarului: „Au cinci victorii!”

„Mă întorc în Giulești, asta e cel mai important. Cu cât se apropie ora meciului, cu atât cresc și emoțiile. Mă întorc acasă, sper să fie de bun augur, avem nevoie de rezultat, de tot ceea ce înseamnă dorință, agresivitate, motivație, fiindcă, în final, deznodământul la fotbal nu poate fi controlat.

Adică oricât aș pregăti, orice aș face, există factori externi care pot perturba rezultatul la un moment dat. Încerc să fac tot ceea ce ține de mine ca echipa să arate bine. Parțial sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit, de ceea ce mi-au arătat la ultimele antrenamente - practic, doar jumătate din lot, pentru că jumătate a fost la loturile naționale, nu am putut să lucrez.

Abia astăzi am făcut primul antrenament împreună, având jumătate din jucători - 10 jucători plecați -, abia astăzi ne-am reunit și am încercat să le explic ceea ce îmi doresc de la jocul ăsta. Am analizat adversarul, întâlnim liderul, U Cluj. Nu întâmplător, hai, că poate fi un accident la o victorie, la două, dar au cinci victorii! Nu poți să ajungi acolo întâmplător!

Suntem pregătiți, dorim foarte mult să arătăm bine și, în urma exprimării pe care o vor avea jucătorii mei, sper ca rezultatul să fie pozitiv și să ne bucurăm după jocul de luni seară.”, a spus antrenorul giuleștenilor, înainte de partida cu „U” Cluj.

Șumudică: „Este un produs extraordinar, îmi echilibrează ritmul cardiac”

Marius Șumudică a început conferința de presă premergătoare duelului cu Ioan Ovidiu Sabău cu o serie de informații personale. Tehnicianul a detaliat ce fel de pastile a consumat în ultimele săptămâni, acestea ajutându-l să lupte contra stresului acumulat. De asemenea, „Șumi” și-a achiziționat și un ceas special pentru a-și monitoriza starea de sănătate, în ciuda faptului că nu se pricepe foarte mult la tehnologie.

„Trebuie să vă arăt ce m-a ajutat pe mine zilele astea (n.r. - scoate cutia de comprimate pentru protecția sistemului cardiovascular), cred că v-ar trebui și vouă în perioada când sunteți stresați, pentru că pe mine, cel puțin ultimele trei săptămâni, m-au doborât. Dacă înainte eram cu (n.r. pastilele împotriva cârceilor), acum sunt cu (n.r. comprimatele cardiovasculare).

Este un produs extraordinar, îmi echilibrează ritmul cardiac. Mi-am cumpărat și un ceas, chiar dacă nu stau așa bine cu tehnologia, dar mă preocupă acum, să văd cât dorm, cât de stresat sunt. Am înnebunit de tot! Îmi arată, în fiecare dimineață, când mă scol imediat mă uit - m-a ajutat mult produsul ăsta, pe bune!”, a mai declarat Șumudică, în conferința de presă de sâmbătă.

După cele opt etape disputate în Superliga, Rapid se află pe locul 10, cu nouă puncte, în timp ce „U” Cluj este lider, cu 18 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel