Superliga Romaniei Marius Ștefănescu îl dă de gol pe Laszlo Dioszegi: „Sincer, n-am vorbit niciodată cu dânsul”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Noul fotbalist al celor de la FCSB a negat faptul că a discutat cu Laszlo Dioszegi înainte de transferul de la Sepsi OSK.



Atacantul a fost transferat, în această vară, de către echipa campioană a stagiunii 2023/2024 de la formația covăsneană Sepsi Sfântu Gheorghe.

După numeroasele declarații ale patronului Laszlo Dioszegi privind șansele scăzute ca jucătorul să îmbrace tricoul roș-albastru, Ștefănescu a ajuns în formația condusă de Elias Charalambous și va evolua pentru FCSB, din sezonul ce urmează să înceapă.

Marius Ștefănescu: „Probabil că tot din supărare a dat acele declarații”

Explicația patronului covăsnenilor se concentra asupra unui șantaj pe care Ștefănescu l-ar fi întreprins, lucru negat de către jucător, în cele din urmă.

„Sincer, n-am vorbit niciodată cu dânsul! Probabil că tot din supărare a dat acele declarații. Probabil că-și dorea să mai rămân acolo.

Fiecare își face cumva planurile, apoi vine un transfer. Poate că nu se așteptau să vadă oferta asta. Dar și-au dat seama că e mai bine și pentru club și pentru mine să fac pasul ăsta”, a declarat Marius Ștefănescu, citat de golazo.ro.

 

Cum a explicat Dioszegi transferul lui Ștefănescu la FCSB

Patronul celor de la Sepsi a ținut să afirme faptul că mutarea s-a concretizat datorită insistențelor lui Ștefănescu, jucător care l-ar fi amenințat pe patron că se va lăsa de fotbal dacă nu i se permite transferul la FCSB.

„Am așteptat oferte din partea mai multor echipe, însă nu s-a concretizat nimic. Trebuia să apăr clubul, dar și jucătorul. Prioritățile noastre sunt clubul, echipa de fotbal și jucătorii, în această ordine.

Pot spune un singur lucru: poate m-am înșelat și nu aș fi trebuit să iau apărarea jucătorului. Nu trebuia să dau o declarație de genul celei din urmă cu câteva luni.

Dacă jucătorul vrea să plece, va pleca prin orice mijloc posibil. Inclusiv Bernd Storck ne-a implorat să îl lăsăm să plece, știind că gândul lui nu este la Sepsi.

Ștefănescu mi-a spus clar că dacă nu îl lăsăm să plece la FCSB, se lasă de fotbal”, declara Dioszegi, despre situația lui Marius Ștefănescu,

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel