Superliga Romaniei Marius Măldăruşanu, primele declaraţii după zvonurile că Mino Sota ar fi dorit de Rapid Bucureşti

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Marius Măldăraşanu, antrenorul lui Hermannstadt, crede că plecarea lui Mino Sota la Rapid nu ar fi benefică pentru echipa sa, mai ales după ce şi Baba Alhassan a fost transferat la FCSB. 



”Vacanță bine meritată, destul de scurtă, noi, când eram fotbaliști, era mai lungă în perioada asta. Era și campionatul altfel, era vremea altfel și nu aveai cum să te antrenezi, nu că acum ar fi o perioadă care îți permite lucrul ăsta.

Dar mergem în Antalya, ne pregătim, cum am făcut-o mereu în perioada asta, toate echipele fac lucrul ăsta, este, poate, cel mai greu pentru un fotbalist, dar e o perioadă normală, care trebuie să te ajute pe parcursul a ce a rămas din campionat.

Suferim un pic, am luat un jucător, pe N’Goma , mai avem nevoie de un mijlocaș central, știți foarte bine, a plecat Baba Alhassan, am rămas un pic descoperiți.

E o perioadă grea, iarna nu prea găsești ceea ce ți-ai dori sau... greu apar disponibili jucătorii valoroși, să te bați pentru ei cu alte echipe. Dar o să vedem, așteptăm, cred că ne mai trebuie doi-trei jucători.

Din ce am văzut, echipele de top... cam ele s-au întărit. Au și potență financiară, ele cumpără, noi avem alt sistem, ca să zic așa. Dar e o perioadă echilibrată, cu siguranță va fi și în continuare la fel, cum a fost în prima parte a acestui campionat. Va fi foarte greu, cred că și cine va termina pe locul 7 va avea emoțiile barajului", a declarat Marius Măldărăşanu înainte de plecarea în cantonament.

Plecarea lui Mino Sota, problemă pentru club

"(n.r. dacă pleacă Mino Sota) Mi-ar fi greu... în momentul în care ar pleca și Mino Sota, nu știm ce ne dorim cu adevărat. Eu, ca antrenor, înțeleg, suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător - doi, dar nici așa.

Repet, nu știm ce găsim să punem la loc. Poți să aduci un jucător valoros, dar trebuie să îl integrezi, să se adapteze și acum e dificil. I-am pierdut pe Letica, Opruț, Baba Alhassan, să îl pierd și pe Sota ar fi dificil. Acum, să vedem, poate revine Opruț, ar fi bine și pentru el, și pentru noi. O să vină cu noi în cantonament. Deocamdată nu e nimic oficial, pentru că își dorește, nu a avut prea multe șanse acolo.

Și eu, discutând cu el, îl aștept, chiar dacă nu are un ritm de competiție. Dar cu siguranță își dorește foarte mult să joace și atunci ne va ajuta sigur, sigur.

S-a tot vorbit de plecarea lui Dani. Pe 6 ianuarie va veni și el în cantonament cu noi. Au fost multe zvonuri se spunea că voi pleca și eu cu el la pachet. Nu știu... nu am ce să vă spun mai mult”, a declarat Marius Măldărășanu, citat de iamsport.ro.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel