Superliga Romaniei Marius Măldărășanu trece printr-o perioadă de criză la FC Hermannstadt

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

FC Hermannstadt face deplasarea pe terenul celor de la Gloria Buzău, vineri, 18 octombrie, într-o partidă care contează pentru a XIII-a etapă a Superligii.



Antrenorul sibienilor a recunoscut că ultimele două meciuri pe care echipa sa le-a pierdut au evidențiat erori mari la nivelul terenului, dorind să schimbe direcția în care se îndreaptă FC Hermannstadt. Elevii lui Marius Măldărășanu fac deplasarea la Buzău pentru a obține victoria și de „a șterge” implicit ultimele înfrângeri usturătoare din campionatul Superligii, scor 1-4 cu Petrolul Ploiești, respectiv 0-4 cu Sepsi OSK.

Gloria Buzău - FC Hermannstadt este programat vineri, 18 octombrie, începând cu ora 18:30.

Marius Măldărășanu vrea să câștige contra Gloriei Buzău și să scape de perioada de criză de la club

„Trecem printr-o perioadă de criză, știți foarte bine rezultatele din ultimele două meciuri poate nu rezultatele, cât scorul... Dar ăsta este fotbalul.

Băieții trebuie să înțeleagă că totul depinde de ei, sunt aceiași jucători care au făcut meciuri bune în trecut, meciuri frumoase, rezultate pozitive. Trebuie neapărat să ieșim din criză și bineînțeles, nu putem ieși decât printr-un rezultat pozitiv în următorul meci. (Gloria Buzău) e o echipă dificilă, au un antrenor cu experiență și au pus probleme tuturor echipelor. Normal că noi trebuie să jucăm mult mai pragmatic.

Încercăm tot timpul să jucăm fotbal, ne deschidem...suntem expuși. Dacă în alte meciuri adversarii au avut ocazii și am scăpat, și noi am avut ocazii și am ratat...de data asta, la ultimele două meciuri, am fost taxați la prima greșeală și asta a făcut ca scorul să fie unul dureros. Dar ăsta-i fotbalul, trebuie să mergem înainte! Cred în ei (n.r. jucători), iar ei trebuie să creadă că au valoare. Cred că după furtună vine și soarele.

Cu siguranță că vor fi schimbări. În această perioadă (de pauză) am analizat jucătorii, ei s-au antrenat, iar lucrurile sunt în regulă. Dacă aș fi luat în calcul doar rezultatele, aș fi făcut foarte multe schimbări după meci. Acum vom vedea până la ora jocului.

Am mai zis-o de-a lungul timpului: ne dorim să devenim o echipă mare, dar este clar că odată ce am cedat în ultimele meciuri, unde am avut rezultate dezastruoase, că este o mentalitate de echipă mică. E adevărat, ne-am dorit să revenim în joc în ambele meciuri, pentru că orice gol îți poate da speranțe, dar noi am fost expuși și mai mult și facem multe greșeli, iar jocul - greșeala o așteaptă!

Este deja trecut, trebuie să trecem peste. Asta este realitatea!”, a declarat Marius Măldărășanu la conferința de presă premergătoare meciului cu Gloria Buzău, din a XIII-a etapă a Superligii.

CITEȘTE ȘI Eugen Neagoe a prefațat meciul cu FC Hermannstadt. Un mijlocaș al Gloriei Buzău s-a accidentat la antrenament

După disputarea a 12 etape în Superliga României, FC Hermannstadt se clasează pe a 13-a poziție, cu 13 puncte, în timp ce adversara de vineri se află pe ultimul loc, cu 10 puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei





pixel