Superliga Romaniei Marius Măldărășanu, incert privind rămânerea la FC Hermannstadt? Declarațiile antrenorului, după înfrângerea cu Oțelul Galați

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Antrenorul sibienilor nu este sigur de viitorul său la FC Hermannstadt, după înfrângerea suferită în deplasare, scor 0-1 cu Oțelul Galați.



Jucătorii sibieni au reușit să mențină egalitatea pe tabelă până în minutul 86, moment în care bosniacul Stipe Juric, jucător transferat în această vară, a înscris primul gol în tricoul gălățenilor.

Marius Măldărășanu, antrenorul lui FC Hermannstadt, a declarat că partida de vineri seară, din a patra etapă a Superligii, merita să se termine cu un rezultat de egalitate, aducând în discuție viitorul său pe banca tehnică a echipei.

Măldărășanu: „Am avut susținerea patronilor, nu știu dacă mai am susținerea lor acum”

„Nu meritam să pierdem, dar așa este fotbalul. Am început bine meciul în primele minute, dar jocul s-a echilibrat. În a două repriză, băieții au avut răbdare, chiar dacă terenul a fost prost. Au pierdut la singura greșeală. Jocul greșeala așteaptă, ei au profitat și au câștigat. Cred că un rezultat de 0-0 era mai echitabil.

E frustrant pentru că am avut o dinamică bună ca și mișcare, dar au avut răbdare. Am făcut schimbări puține, deoarece jocul a fost bun. Am sperat până la capăt, este frustrant, din păcate plecăm acasă fără niciun punct.

Omogenitatea se formează în timp. Îl știm pe Chițu, trebuie să profităm de calitățile lui. Au fost câteva nesincronizări. Cred că era un rezultat pozitiv un 0-0, dar mergem înainte.

Nu știu ce se va întâmplă, mi-e greu să iau decizii la cald. Am vorbit cu băieții. În ciuda înfrângerii, i-am felicitat pentru că au făcut o singură greșeală. Vreau să rămân calm, să nu spun ceva greșit.

Am avut susținerea patronilor, nu știu dacă mai am susținerea lor acum. Asta o pot spune ei. A fost declarația aceea care a deranjat, coroborată și cu rezultatele care au urmat. S-a întâmplat, am spus-o, îmi asum ceea ce fac!

Eu ca antrenor trebuie să mă apar, trebuie să spun lucrurilor pe nume. Și un jucător dacă dă trei, patru pase greșite, tot antrenorul trebuie să fie înjurat. În trecut erau înjurați jucătorii și antrenorul plătea mai încolo”, a declarat Marius Măldărășanu, la finalul partidei pierdute pe terenul celor de la Oțelul.

CITEȘTE ȘI Dorinel Munteanu își avertizează elevii, după victoria cu FC Hermannstadt: „Niciun jucător nu e titular cert”

Chițu acuză starea precară a terenului

„Un teren execrabil, părerea mea, dar asta nu e o scuză. Eu mă bucur că încep să joc. Nu am mai jucat de 3 luni. În prima repriză am tras, dar în a doua a fost un pic mai greu.

Normal că nu ne convine, e început de campionat. La Viitorul am fost la retrogradare, apoi am luat campionatul. Atât s-a putut pe un teren ca ăsta.

Sunt foarte mulțumit, de asta am și venit aici. Nu cred că se pune problema (n.r. - a plecării lui Marius Măldărășanu de la echipă). E doar început de campionat. Am citit și eu prin ziare, dar nu cred că ar fi corect...”, a spus Aurelian Chițu, după meci.

Până în acest moment, FC Hermannstadt are două remize și două înfrângeri, clasându-se pe locul 15, cu două puncte.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel