Superliga Romaniei Marius Măldărăşanu a anunţat atuurile Oţelului, înainte de meciul direct

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Oţelul Galaţi şi FC Hermanstadt se înfruntă în etapa a 4-a din Liga 1, vineri, 2 august, de la ora 19:00, la Galaţi. Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor, a spus care sunt atuurile celor de la Oţelul Galaţi. 



"Este o deplasare lungă. Jucăm contra Oţelului Galaţi, o echipă care a făcut un sezon foarte bun din postura de nou promovată. E o echipă omogenă, vin după o victorie la FCSB, au un moral bun. Sunt o echipă foarte agresivă, nu te lasă să construieşti, nu te lasă să joci, va trebui să fim pregătiţi. Îmi doresc mai multă personalitate din partea băieţilor. Eu am încredere în ei, au calitate, dar de foarte multe ori munca bate talentul. Sunt momente în care trebuie să iei decizii corecte. De asta nu am marcat în meciul trecut. Când trebuia să pasăm, am dat la poartă şi invers. De fiecare dată, decizia a fost cea incorectă. Ne aşteptăm la un meci de luptă, va trebui să ne câştigăm duelurile. Au şi ei punctele lor slabe, de care trebuie să profităm. Iar în situaţiile în care vom putea marca, trebuie să o facem. Că vor fi multe, că vor fi puţine, va trebui să fim foarte eficienţi", a declarat Marius Măldărăşanu. 

Oţelul Galaţi are 7 puncte după primele trei etape, cu 2 victorii şi o remiză, în timp ce Hermanstadt a reuşit să obţină două remize şi a pierdut o dată. 

Marius Măldărăşanu a vrut de 2 ori în această vară să plece de la Hermanstadt

Antrenorul sibienilor spune că a vorbit de două ori cu Claudiu Rotar, finanţatorul echipei, despre demisie în această vară. 

"Eu am avut o relaţie foarte bună cu patronii de aici. Normal că declaraţia mea de după prima etapă poate a deranjat. Asta este, îmi asum, eu spun în general ce gândesc. Cred că ce am spus a fost o realitate. Şi eu am avut două discuţii minore cu Claudiu Rotar în vară ca să mă dau la o parte, fără niciun fel de problemă. Asta în vacanţă. Apoi, aici la club, din cauza schimbărilor, am zis că poate e bine să plec, că e mai bine şi pentru mine şi pentru club, vine alt antrenor, dar a zis că nu se pune problema. A apărut acea ştire acum. E normal să se discute, şi de mine s-a vorbit că aş fi dorit de alte echipe, când acele echipe aveau antrenori", a mai declarat Măldărăşanu. 

Claudiu Rotar, finanţatorul lui Hermanstadt, deranjat de declaraţiile lui Măldărăşanu 

"În acest moment nu se pune problema demiterii lui Măldărășanu, iar informațiile despre negocierile cu Mutu nu sunt adevărate. Nu am discutat cu el.

Măldă se simte probabil în pericol din cauza ultimelor rezultate, dar el e conștient că doar rezultatele îl pot ține la echipă. Momentan nu am luat în calcul schimbarea lui.

Clubul îl respectă pe Măldărășanu, dovada clară este prezența lui la noi de trei ani. Alte cluburi nu își țin antrenorii nici trei luni. Nu vă ascund faptul că am avut o discuție cu el și i-am spus în față că m-au deranjat declarațiile lui făcute după meciul cu Craiova.

I-am explicat că dacă are unele nemulțumiri aș prefera să vină și să discutam în bucătăria noastră internă, nu să aflu de la televizor ceea ce îl deranjează. Nu știu de unde a tras concluzia Măldărășanu că nu îl respectăm. Vă repet: e de trei ani la noi, iar lucrul ăsta e dovadă clară că îl respectăm.

Când vom avea de gând să îl schimbăm, vă asigur că el o să fie primul care o să afle pentru că îi voi spune în față. Dar până atunci doar rezultatele îl pot menține în funcție”, a spus Claudiu Rotar, pentru ProSport.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel