Fotbal Marius Chindriş, mesaj pentru suporterii Corvinului Hunedoara după ce şi-a reziliat contractul. "Voi sunteţi adevăraţii piloni"

Data publicării:
Facebook Marius Chindris
Facebook Marius Chindris

Mijlocaşul Marius Chindriş a rămas liber de contract după despărţirea de Corvinul Hunedoara. Acesta a avut un mesaj pentru foştii săi colegi, dar şi pentru fanii echipei, la despărţire. 



"Mulțumesc Corvinul Hunedoara! Îmi doresc să împărtășesc recunoștința mea sinceră pentru tot ce am trăit alături de voi în acești 2 ani de neuitat. Promovarea noastră în Liga 2 și cucerirea Cupei României rămân pietre de temelie ale experienței noastre comune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe pentru pasiunea și determinarea de care ați dat dovadă în fiecare meci, pentru căldura și unitatea pe care le-am simțit în cadrul clubului. Și nu în ultimul rând, suporterilor noștri minunați, voi sunteți adevărații noștri piloni de susținere, energia și entuziasmul pe care ni le oferiți ne încurajează să dăm tot ce e mai bun pe teren.

Sunteți o adevărată familie fotbalistică și sunt mândru că am făcut parte din această echipă extraordinară. Mulțumesc din inimă pentru amintirile de neuitat și pentru că ați făcut din fiecare moment o experiență specială", a scris Marius Chindriş pe Facebook. 

Despărţirea de Marius Chindriş, la o zi după înfrângerea cu Astana 

"Clubul nostru și Marius Chindriș au ales, de comun acord, să se despartă, după doi ani petrecuți de jucătorul originar din Arad, la #Hunedoara!

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani, care sezonul trecut a evoluat în 26 de partide de Liga a doua și a marcat două goluri, ambele reușite în prima parte a campionatului, a fost unul dintre jucătorii esențiali în acești ani la Corvinul, fiind căpitanul echipei noastre în sezonul în care am reușit promovarea în Liga a doua, după 15 ani de așteptare!

Așadar, după doi ani #AcasălaHunedoara, "Kiki" și-a trecut în CV o promovare (chiar două, dacă este să luăm în calcul și locul doi ocupat la finele sezonului trecut în cel de-al doilea eșalon) și, bineînțeles, Cupa României!

Pentru toate acestea, îți mulțumim, Marius! Multă baftă în continuare!", au transmis cei de la Corvinul. 

Antrenorul celor de la Astana, impresionat de Corvinul Hunedoara. "Un adversar dur"

”Am studiat bine adversarul, am urmărit toate meciurile din preliminarii, este o echipă de un nivel foarte bun, arată un fotbal încrezător. În prima repriză le-am dat multă încredere și, sincer, nu am jucat așa cum am plănuit.

E bine că în pauză jucătorii m-au auzit și în repriza secundă a ieșit o echipă complet diferită. Și încrederea pe care am dat-o adversarului în prima repriză, am reluat-o în repriza secundă, am jucat exact fotbalul pe care l-am planificat.

Victoria este foarte importantă pentru noi, dar încă nu s-a decis nimic. Mai avem în față un meci retur, pentru care trebuie să ne pregătim foarte bine. Nu se poate vorbi de subestimare. Corvinul este o echipă foarte bună.

Am avut un zbor lung, aici este un stadion foarte bun. Ne-a fost greu, am avertizat echipa că va fi presiune în primele 30 de minute și așa s-a întâmplat.

Acum ne gândim doar la meciul retur, nu ne uităm mult înainte. Corvinul este un adversar dur, așa că sarcina numărul unu este să învingem această echipă”, a spus Grigoriy Babayan, potrivit vesti.kz.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel