Superliga Romaniei Margiotta, fost jucător al lui FC Botoşani, spune că nu şi-a primit banii de la club. Ameninţă că se duce la FIFA

Data publicării:
Facebook Francesco Margiotta
Facebook Francesco Margiotta

Francesco Margiotta a jucat la FC Botoşani în a doua jumătate a sezonului trecut, iar acum acuză că nu şi-a primit toţi banii pe contract. 



”Ca om am fost fericit cu experiența din România pentru că am văzut un loc nou. Totuși, din punct de vedere sportiv, nu a fost o experiență bună. Mă plăteau cu întârziere. M-am plâns de acest lucru și au încercat să mă dea afară. Staff-ul a încercat să medieze situația, dar nu am mai jucat.

În timpul sezonului mereu au existat întârzieri salariale. Ultimul salariu trebuia să intre pe 30 iunie, dar încă nu l-am primit. L-am întrebat politicos pe președinte când va plăti și nu mi-a răspuns.

Va trebui să iau măsuri legale și voi merge la FIFA. Din punct de vedere uman recomand o experiență ca aceasta, însă profesional a mers rău.

Ce urmează acum? Impresarii mei discută cu anumite echipe, sunt nerăbdător să revin. Să începi pregătirea devreme ajută”, a spus Francesco Margiotta, pentru TMW.

Am încercat să obţinem un punct de vedere de la finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, însă acesta nu a putut fi contactat până la momentul publicării acestui material. 

Margiotta s-a despărţit de FC Botoşani în această vară 

"Mulțumim, Francesco Margiotta!

 FC Botoșani anunță despărțirea de atacantul italian Francesco Margiotta, sosit pe „Municipal” în iarna acestui an. Acesta a evoluat în patru partide pentru „roș-alb-albaștri”, marcând un gol.

 Îi mulțumim lui Francesco pentru perioada petrecută alături de noi și îi dorim mult succes pe viitor!", au transmis botoşănenii la jumătatea lunii iunie. 

FC Botoşani s-a salvat de la retrogradare sezonul trecut în urma barajului cu CS Mioveni, scor general 2-0. 

În noul sezon, FC Botoşani a pornit cu stângul, după înfrângerea de pe teren propriu, scor 2-3, cu cei de la Oţelul Galaţi, Antrenorul Bogdan Andone a fost eliminat după proteste vehemente la adresa arbitrului. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel