Fotbal international Marco Reus spune că nu e implicat în niciun complot pentru demiterea antrenorului Edin Terzic

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În Germania au apărut zvonuri potrivit cărora mai mulţi jucători ai lui Dortmund fac parte dintr-un complot împotriva antrenorului Edin Terzic. Printre aceştia s-ar afla şi Marco Reus. 



Marco Reus, fostul căpitan al Borussiei Dortmund, a dezminţit zvonurile privind implicarea lui într-o rebeliune a jucătorilor împotriva antrenorului Edin Terzic, transmite DPA.

Conform unor zvonuri, Reus şi alţi jucători s-au plâns la directorul executiv al lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke, de activitatea antrenorului Terzic, după o serie de rezultate modeste, şi au cerut măsuri.

Reus, aflat într-un stagiu de pregătire în Spania, a dezminţit aceste zvonuri la canalul Sport1: Nu a existat o revoltă. Nici a şi nici a altor jucători. A fost greu să citesc aşa ceva. Am trecut prin multe în cariera mea şi nu sunt genul care se lasă influenţat de titlurile negative. Dar această afirmaţie m-a înfuriat. Pentru mine, s-a depăşit limita şi nu vreau să las lucrurile aşa.

Internaţionalul german a insistat că nu are nicio problemă cu Terzic, cu care are o relaţie bună şi apropiată, descriind zvonurile ca o minciună totală.

În decembrie, Terzic a fost susţinut de conducerea clubului, dar are acum doi noi antrenori secunzi, Nuri Şahin şi Sven Bender, foşti jucători la Dortmund, scrie Agerpres.

Înainte de reluarea Bundesligii, Dortmund ocupă locul cinci cu 27 puncte din 16 meciuri, la şase puncte de zona locurilor pentru Liga Campionilor. Dortmund va juca în deplasare, la Darmstadt, pe 13 ianuarie, în prima etapă de după pauza de iarnă. În ultimele opt meciuri din campionat, vicecampioana Germaniei a reuşit o singură victorie.

Principalul nostru obiectiv acum este să primim mai puţine goluri şi să înscriem mai multe pentru a ne câştiga meciurile. Muncim intens la asta în stagiul de pregătire, a mai spus Reus, 34 ani.

Terzic, 41 ani, a preluat Dortmund ca antrenor interimar între decembrie 2020 şi iunie 2021. În mai 2022, el a semnat un contract pe trei ani ca antrenor principal.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel