Superliga Romaniei Marcel Puşcaş s-a enervat când Andrea Padula, proaspăt devenit român, a fost adus la FC U Craiova. "L-a găsit pe fraierul de Mititelu să îl accepte"

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Fotbalistul italian Andrea Padula a devenit cetăţean român şi, dacă selecţionerul ar vrea, acesta ar putea juca pentru naţionala României. 



Marcel Puşcaş spune, însă, că s-a enervat teribil când Adrian Mititelu l-a adus pe italian la echipă. 

"ANDREA PADULA

27 de ani. A pierdut vremea prin Elveția am putea spune. Mama bucureșteancă, tata italian. Se intâmplă deseori.

Ce vină au părinții? Azi a primit cetățenia română. Da, a "pierdut vremea" cu fotbalul la Bellinzona și la Basel. În Elveția.

CITEŞTE ŞI Fundaşul italian Andrea Padula, de la FC U Craiova, ar putea juca pentru naţionala României

O gravă accidentare l-a scos din circuit. Ligamentele încrucișate i-au fost paradite. Se întâmplă uneori. Acum e sănătos.

A venit la noi, la FCU 1948, pe cel mai mic salariu din echipă. Dacă îmi revin și joc discutăm!- zicea Andrea Era un terminat fizic și moral. "Nebunul" de Mititelu a zis ok. M-am enervat și am spus că: "FCU 1948 nu este azil. Echipa asta nu trebuie să fie nici azil și nici centru de recuperare suflete. Dacă vrem să performăm!"

Padula a-nceput să joace. În teren se vede tot. Cum ești în teren așa ești și în viața de zi cu zi. Un jucător de fotbal poate fi caracterizat de către connaisseuri și pentru viața personală. Azi la antrenament, Padula discutând cu maseurul a spus într-o română neaoșă," mulțumesc, scuză-mă"

Ce vreți mai mult decât cunoașterea proprie? În latină se spune "NOSCE TE IPSUM"

Padula se cunoaște pe sine. A venit spășit, umil, realist, cu bun simț. L-a găsit și pe "fraierul" de Mititelu care să-l accepte. Eu n-aș fi făcut demersul. Padula este elegant, inteligent, joacă și fundaș stânga și dreapta.

Din această "zi de naștere" a românului Padula sper din tot sufletul ca traumele lui, ca incertitudinile mele, ca speranțele lui Mititelu, să-i de-a puterea de-a demonstra! Dacă va reuși până la vară, orice selecționer îi va locul lui Edi, după acest Euro din Germania (Edi va fi în Golf), va trebui să țină cont de un fotbalist peste Camora sau Bancu.

Bine ai venit românule Padula!", a scris Marcel Puşcaş pe Facebook. 

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel