Fotbal international Manchester City a câştigat la Newcastle cu un gol în prelungiri. Tânărul Oscar Bobb a adus victoria trupei lui Guardiola

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Manchester City a reuşit să o învingă pe Newcastle United în deplasare, scor 3-2. 



Campioana Manchester City s-a impus cu scorul de 3-2 în faţa formaţiei Newcastle United, la capătul unui meci spectaculos disputat sâmbătă seara pe stadionul St James' Park, în cadrul etapei a 21-a din Premier League.

"Cetăţenii" au deschis scorul prin Bernardo Silva, care a trimis balonul în plasă cu călcâiul, din interiorul careului (26), însă Newcastle a întors rezultatul într-un interval de doar două minute, graţie reuşitelor lui Alexander Isak (35) şi Anthony Gordon (37).

În repriza secundă, antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, l-a introdus în teren pe experimentatul mijlocaş belgian Kevin De Bruyne, revenit după o accidentare de lungă durată. Acesta a restabilit egalitatea în minutul 74, iar apoi a pasat decisiv la golul victoriei înscris de tânărul internaţional norvegian Oscar Bobb (20 ani), în minutele adiţionale (90+1).

În urma acestui succes, Manchester City a urcat pe locul secund în clasament, apropiindu-se la două puncte de liderul FC Liverpool, care urmează să joace pe 21 ianuarie cu Bournemouth, în deplasare, scrie Agerpres.

”Suntem judecați după performanță. O victorie va fi judecată. Ne-am dovedit calitățile. Phil Foden a fost remarcabil. 

Sunt atât de supărat pe Kevin pentru că prima lui atingere a fost o lovitură liberă și nu a putut înscrie. Toți au fost cu adevărat buni.”, a spus Pep Guardiola, potrivit Dailymail.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel