Echipa nationala Man și Mihăilă, lăudați de presa italiană după meciul împotriva Kosovo: „Printre vedetele serii au fost cei doi atacanți”

Data actualizării: | Data publicării:
Agerpres
Agerpres

După victoria impresionantă a României împotriva Kosovo, scor 3-0, în debutul acestei ediții a UEFA Nations League, jucătorii Dennis Man și Valentin Mihăilă, ambii titulari la Parma, au primit numeroase aprecieri din partea presei internaționale, în special din Italia.



Man, declarat „omul meciului”, și Mihăilă, care a oferit un assist și a creat câteva ocazii periculoase, au avut prestații remarcabile care au atras atenția.

Imediat după finalul partidei, publicațiile italiene au reacționat prompt, evidențiindu-i pe cei doi fotbaliști români care evoluează în Serie A. Atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă au impresionat prin jocul lor ofensiv și implicarea activă în momentele decisive ale meciului.

Conform site-ului Parmalive.com, „România a avut un debut strălucit în această ediție a Nations League, învingând Kosovo cu 3-0. Dennis Man și Valentin Mihăilă, vedetele de la Parma, au fost printre protagoniști. Man a deschis scorul în minutul 40 după o pasă decisivă de la Răzvan Marin, în timp ce Mihăilă a avut o evoluție bună, dar a fost ghinionist, lovind bara.”

Presa italiană a remarcat și contribuția importantă a lui Răzvan Marin, jucător la Cagliari, care a fost implicat în două dintre golurile României, oferind un assist pentru deschiderea scorului și transformând cu succes un penalty în minutul 51.

Man, Marin și Mihăilă - cheile succesului României

Dennis Man a fost cel care a deblocat tabela de marcaj, înscriind în minutul 40 după o centrare perfectă a lui Răzvan Marin. Jocul României s-a intensificat în a doua repriză, când același Marin a transformat calm o lovitură de pedeapsă în minutul 51, ducând scorul la 2-0. Denis Drăguș a închis partida în minutul 82, cu un gol care a asigurat victoria decisivă pentru „tricolori”.

Pe finalul meciului, România a beneficiat și de superioritate numerică, după eliminarea jucătorului Vojvoda din echipa Kosovo, care a încasat al doilea cartonaș galben în minutul 85.

Clasamentul grupei României în Nations League

După acest succes categoric, România ocupă primul loc în grupa sa, cu un golaveraj impresionant de 3-0, urmată de Cipru, care a învins Lituania cu 1-0 în celălalt meci al grupei.

Clasamentul grupei după prima etapă este următorul:

România - 3 puncte (3-0)

Cipru - 3 puncte (1-0)

Lituania - 0 puncte (0-1)

Kosovo - 0 puncte (0-3)

Pentru România, urmează un meci important împotriva Lituaniei, care se va disputa luni, pe Stadionul Steaua din București, de la ora 21:45. Tot luni, Cipru va întâlni Kosovo la AEK Arena, de la ora 19:00.

dcsport Team | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel