Fotbal international Maia Sandu le-a transmis un mesaj fotbaliştilor moldoveni, după ratarea calificării la EURO 2024

Data publicării:
Facebook Federaţia Moldovenească de Fotbal
Facebook Federaţia Moldovenească de Fotbal

Republica Moldova a ratat calificarea la EURO 2024, după ce a pierdut meciul decisiv cu Cehia, scor 3-0. 



"Felicitări echipei naționale de fotbal pentru întregul parcurs în preliminariile pentru Campionatul European. Ați ținut speranța vie până în ultimul moment. Ați reușit să uniți toată Moldova! Marile victorii încă ne așteaptă!", a scris Maia Sandu pe Facebook. 

Şi Federaţia Moldovenească de Fotbal a reacţionat după meci. 

"Am învățat să credem într-un vis comun, am trăit cu intensitate fiecare meci, fie din tribune sau urmărind la televizor și am rămas uniți până în ultima clipă.

Chiar dacă nu astăzi, suntem convinși că visul nostru se va împlini în cele din urmă, trebuie doar să ne păstrăm speranța aprinsă.

Acum, însă, suntem mândri de străduința și determinarea Echipei Țării de a ajunge acolo unde nimeni nu se aștepta", se arată pe pagina de Facebook a FMF. 

Cehia a învins Moldova cu 3-0, într-o partidă cu calificarea pe masă. David Doudera (14), Tomas Chory (72) şi Tomas Soucek (90) au marcat golurile, Moldova jucând aproape o repriză în zece oameni, după eliminarea lui Vladislav Baboglo (55).

Portarul Dorian Răilean (Chindia Târgovişte) a fost integralist la oaspeţi, mijlocaşul Vadim Raţă (FC Voluntari) a evoluat 78 de minute, atacantul Vitalie Damaşcan (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) a intrat la pauză, ca şi atacantul Maxim Cojocaru (Chindia), iar mijlocaşul Serafim Cojocari (Unirea Slobozia) a fost introdus în min. 65, scrie Agerpres.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Fotbal international




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel