UEFA Conference League Mai mulți arbitri români, delegați în cupele europene

Data publicării:
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Nu mai puțin de 15 arbitri și asistenți români sunt implicați în meciuri din cupele europene, în această săptămână.



Două brigăzi de arbitri din România, la conducerea partidelor din Europa League în această săptămână

Marian Barbu a fost delegat la partida Real Sociedad – Anderlecht, joi, 3 octombrie, de la 19:45. El va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Imre Bucsi și de al patrulea oficial Rareș Vidican. În camera VAR se vor afla Paulus van Boekel (Țările de Jos) și Tiago Bruno Martins (Portugalia).

Horațiu Feșnic va conduce meciul dintre Lazio și Nice, joi, 3 octombrie, de la 19:45. Din brigada sa mai fac parte Valentin Avram și Alexandru Cerei și al patrulea oficial Szabolcs Kovacs. În camera VAR se vor afla Cătălin Popa și, din Țările de Jos, Rob Dieperink.

Alți doi reprezentanți ai arbitrajului românesc au fost delegați la partida Astana – FK TSC din UEFA Europa Conference League, joi, 3 octombrie. Ovidiu Hațegan și Sebastian Colțescu se vor afla în camera VAR pentru acest joc, urmând a ajuta o brigadă din Finlanda.

Cu o zi înainte, pe 2 octombrie, Radu Petrescu se va afla la centru la partida Aston Villa – Bayern din Champions League. Din brigadă mai fac parte asistenții Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu și al patrulea oficial Marcel Bîrsan. Cătălin Popa se va afla și el în camera VAR, potrivit FRF.

În prima etapă, Aston Villa s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Young Boys, în timp ce Bayern a învins-o cu 9-2 pe Dinamo Zagreb.


Harry Kane, posibilitate mare să joace în meciul cu Aston Villa

Este posibil ca Harry Kane să fie apt pentru meciul lui Bayern Munchen contra echipei Aston Villa.

Kane a fost înlocuit înainte cu câteva minute de fluierul final în remiza de sâmbătă, 1-1, cu Bayer Leverkusen. Căpitanul Angliei a suferit o accidentare la gleznă, după o coliziune cu Amine Adli.

Cu toate acestea, jucătorul englez, care are 54 de goluri în 52 de meciuri de când a fost transferat de Tottenham Hotspur la Bayern, la începutul sezonului trecut, nu se așteaptă să stea prea mult în afara terenului.

„A fost dureros, dar nu e prea grav. Vom face mai multe investigații în continuare, dar mă aștept să pot juca împotriva lui Aston Villa”, a spus Harry Kane.

Bayern face deplasarea miercuri, la Birmingham, pentru al doilea meci în noul format al Ligii Campionilor. Germanii au câștigat meciul de deschidere împotriva lui Dinamo Zagreb cu scorul de 9-2, Kane marcând patru goluri.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Conference League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel