Superliga Romaniei Mai face Oţelul un transfer? Victoria din ultimul amical, adusă de un atacant aflat în probe

Data publicării:
Captură de ecran Oțelul TV
Captură de ecran Oțelul TV

Oţelul Galaţi a câştigat şi al doilea amical al verii, la limită, scor 1-0, contra celor de la FK Jedinstvo Ub. 



Singurul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Stăuciuc, un atacant aflat în probe la echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Acesta are 22 de ani şi în ultimul sezon a fost legitimat la FBC Gravina, din SERIE D, Italia. Stăuciuc are 1,93m înălţime şi joacă pe poziţia de atacant central. Valoarea sa de piaţă, conform Transfermarkt, este de 50.000 euro. Acesta şi-a petrecut toată cariera în Italia, în ligile inferioare, de la nivelul Serie D în jos. 

Cristian Munteanu, mesaj de forţă înainte de startul Ligii 1 pentru Oţelul

Cristian Munteanu, managerul executiv al celor de la Oţelul Galaţi, a participat la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1 şi a dat un mesaj de forţă pentru elevii lui Dorinel Munteanu. 

"Din punctul meu de vedere, nu cred că mai contează că joci prima etapă la Botoşani sau în deplasare la FCSB a treia etapă. Echipele sunt în căutări în primele etape, important este cum terminăm. Este foarte important cum începem, dar mai important este cum terminăm", a afirmat Munteanu, citat de Agerpres.

El a precizat că obiectivul echipei sale este acela de a reuşi un sezon mai bun decât precedentul având în vedere transferurile făcute şi faptul că Dorinel Munteanu este "cel mai bun antrenor din Superligă".

"Noi la Oţelul am luat-o etapă cu etapă, aşa am ajuns aproape de play-off, aşa am ajuns aproape să luăm Cupa României şi să jucăm în Europa League. Pe noi nu ne interesează cu cine jucăm în a doua etapă sau în primul meci. Anul ăsta Oţelul îşi propune să facă un sezon mai bun decât anul trecut, asta e clar. Consider că avem o echipă bună, avem cel mai bun antrenor din România. Cred că Dorinel Munteanu merita să fie desemnat cel mai bun antrenor din România, chiar dacă e antrenorul nostru şi pot fi acuzat de subiectivism", a adăugat Munteanu.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei





DC Media Group Audience
pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCSport.ro?