Superliga Romaniei Mai e dorit Louis Munteanu la Rapid? Declarațiile lui Victor Angelescu despre transferul tânărului jucător

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Louis Munteanu este ținta transferurilor mai multor echipe din Superliga României, iar giuleștenii au luat o decizie privind o potențială achiziție a acestuia.



În urmă cu o lună, Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului giuleștean, a declarat că o mutare în privința jucătorului kosovar Albion Rrahmani de la Rapid este foarte posibilă, acesta urmând a fi înlocuit de Louis Munteanu. Cu toate acestea, jucătorul în vârstă de 21 de ani al echipei italiene Fiorentina se pare că nu s-ar mai afla pe lista giuleștenilor în acest moment.

„În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu. Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă.

Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta. Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el”, declara Victor Angelescu, la Fotbal Club.

CITEȘTE ȘI Vine Louis Munteanu la CFR Cluj? Anunțul lui Neluțu Varga privind transferul jucătorului

„Este pistă închisă Louis Munteanu”

După ce rapidiștii au decis ca Albion Rrahmani să rămână la club, varianta cooptării lui Louis Munteanu la Rapid pare deja că nu se mai ia în calcul: „La noi, ținând cont că există o posibilitate mare ca Rrahmani să nu mai plece, nu cred că vom mai merge pe acea pistă.

Am adus deja un atacant, Rrahmani sperăm să rămână. Burmaz rămâne 100%. Suntem destul de acoperiți pe postul ăla. Din punctul meu de vedere, da, este pistă închisă Louis Munteanu.

Atâta timp cât Rrahmani nu pleacă, nu vom mai merge. Știți cum e în perioada de transferuri… Deocamdată nu pleacă Rrahmani. Am avut oferte, dar diferite față de ce ne doream noi. Dar atâta timp cât e perioadă de transferuri, nu se știe niciodată.

Cine știe?! Nimeni nu e netransferabil, mai ales la un club din România. Dacă vine o ofertă bună, o vom accepta-o, dacă nu este o ofertă foarte bună, mai mult ca sigur rămâne până la iarnă. 

Am avut mai multe discuții cu el. Dacă există o înțelegere între noi și alt club, da, va dori să plece. Dar a spus că e cu capul doar la Rapid și nu cred că e vreo problemă din acest punct de vedere”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel