UEFA Europa League Maghiarilor de la Paksi FC le lipsește forma fizică: „Am văzut și colăcei”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Campioana Cupei României, Corvinul Hunedoara, a reușit să învingă formația maghiară Paksi FC, scor 4-0, în manșa tur a primului tur preliminar al Europa League.



Antrenorul român Ionuț Badea s-a declarat surprins de modul în care s-au prezentat jucătorii maghiari ai echipei Paksi FC. Mai mult decât atât, el a mai făcut o remarcă privind forma fizică a acestora: „Asta nu pare a fi echipă de locul doi din Ungaria și căștigătoare de Cupă. Mie mi s-au părut jucătorii maghiari adunați cumva 'haideți să facem un antrenament că am început pregătirea'. Inclusiv la modul cum arătau. Am văzut și colăcei.

Sperietoarea a fost înainte de meci. La meci nu a mai părut deloc așa. Corvinul e o echipă realistă. A funcționat cu câteva oaze de jucători. Cred că nu este fața lor asta (n.r. a celor de la Paksi).

Mă duce cu gândul la meciul Dinamo - FC Argeș de la baraj. Adică, dacă se termina 6-0, nu era nicio problemă... Ar fi fost rezultat mai corect 6-0. 

Foarte realist și strategia corectă a fost cea a lui Florin Maxim. Corvinul nu a fost o echipă care să domine”, a spus Ionuț Badea, la Digi Sport Special. 

Florin Maxim: „Azi am fost echipa mai bună, ne-a ieșit absolut totul”

După meci, antrenorul hunedorenilor a declarat că echipa sa a fost mult mai bună decât adversarul din această seară, elevii săi reușind să înscrie nu mai puțin de patru goluri.

„Am analizat foarte bine Paksi. Azi am fost echipa mai bună, ne-a ieșit absolut totul. Am fost mai implicați în joc. Am avut și situațiile mai clare.

Noi aveam dreptul de promovare, dar nu ne garanta nimeni că promovăm. Încă mai sunt speranțe. Poate FRF va da o derogare să ne permită să ne batem la promovare.

Staff-ul meu un staff tânăr, eu sunt tânăr, avem o echipă tânără și vrem să mergem cât mai departe. Vrem să facem lucruri frumoase”, a declarat Florin Maxim după meci.

Autorul articolului: Iulia Horovei | Categorie: UEFA Europa League




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel