Superliga Romaniei Luptă în trei pentru titlul din Superligă, paradox în subsolul clasamentului. Mihai Stoichiţă: Până acum o săptămână, FCSB era campioană incontestabilă...

Data publicării:
Sursa: Agerpres
EXCLUSIV
Sursa: Agerpres

FCSB, CFR Cluj şi Rapid Bucureşti sunt despărţite de doar 2 puncte în fruntea clasamentului primei ligi din România, la finalul turului de campionat regulat. 



FCSB are 31 de puncte, CFR Cluj 30 puncte, iar Rapid Bucureşti are 29 de puncte. Lupta la titlu e mai încinsă ca niciodată, mai ales după victoria giuleştenilor pe Arena Naţională, scor 2-1, cu FCSB, din weekend. 

Am vorbit despre acest subiect cu Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. 

"Cred că ne grăbim să spunem de acum cine ia campionatul. Până acum o săptămână, FCSB era campioană incontestabilă. Luni seară, înainte de meci, era CFR Cluj, că nu se aştepta nimeni să nu câştige cu Hermannstadt. Acum e tot FCSB, dar Rapid vine tare din urmă. 

Nu ştim ce se va întâmpla. Craiova reînvie, au adus un antrenor nou (n.r Ivaylo Petev), înţeleg că îşi reorientează activitatea acolo după planurile acestui bulgar care mi-a fost jucător. E foarte interesant. 

Să ne gândim că se înjumătăţesc punctele. Dacă s-ar înjumătăţi punctele azi, să vedem cum ar fi clasamentul. Un punct între primele trei echipe. E foarte interesant, nu poţi să dai o câştigătoare sigură", a declarat Mihai Stoichiţă. 

Paradox la Dinamo Bucureşti. "Nu poţi sta într-o casă fără parchet şi faianţă"

Dinamo Bucureşti este penultima în Superligă, doar FC Botoşani având mai puţine puncte decât "câinii roşii". 

"Ştii care e paradoxul? M-am uitat la Dinamo cu UTA şi nu au jucat deloc rău. Rezultatul are chiar o doză de întâmplare. Nu ne luăm după ultimul minut, cu penalty-ul acela. Dar Dinamo nu a jucat deloc rău, mi-a plăcut, au avut aplomb. Dar ştii cum e? Construieşti frumos, dar nu finisezi lucrarea. Nu poţi sta într-o casă fără parchet, fără faianţă. Degeaba o construieşti tu... 

(n.r. dacă Dinamo îşi va reveni când va avea noul stadion) Dacă ne uităm atent, echipele care au stadioane noi sunt cele care au revenit. Spre exemplu, Rapid Bucureşti, Petrolul, chiar dacă stadionul nu mai e aşa nou, dar e modern, Craiovele...", a completat Mihai Stoichiţă.  

Youtube video image

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel