Echipa nationala Lucescu, reacție categorică împotriva insistențelor presei: „Asta vă interesează”

Data publicării:
Agerpres
Agerpres

Într-un meci disputat într-o atmosferă tensionată la Priștina, echipa națională a României a obținut o victorie clară, scor 3-0, împotriva selecționatei Kosovo.



Partida a marcat și un moment istoric pentru fotbalul românesc: revenirea legendarului Mircea Lucescu pe banca "tricolorilor" după o absență de 38 de ani.

România a început meciul cu determinare, dar în fața unui public ostil și a unei echipe Kosovo bine organizate, deschiderea scorului nu a fost un lucru ușor. Totuși, în minutul 40, Dennis Man a spart gheața cu o acțiune individuală de excepție, finalizată cu un șut puternic care l-a învins pe portarul advers. Acest gol a dat tonul jocului și a pus România în avantaj înainte de pauză.

În a doua repriză, "tricolorii" au continuat să pună presiune, iar în minutul 51, România a primit o lovitură de pedeapsă după o intervenție imprudentă a apărării kosovare. Răzvan Marin, calm și precis, a transformat penalty-ul și a dus scorul la 2-0, oferind României un avantaj confortabil.

Denis Drăguș a adus liniștea în tabăra românilor în minutul 82, când a marcat al treilea gol, stabilind scorul final la 3-0. Cu o evoluție solidă pe tot parcursul meciului, România a dominat finalul partidei, mai ales după eliminarea lui Vojvoda, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 85.

După victoria clară, Mircea Lucescu a fost prezent la conferința de presă, unde, deși părea grăbit, a oferit câteva comentarii tranșante. „Il Luce” a evidențiat aspectele pozitive ale jocului României, dar a ținut să pună stop speculațiilor. „Eu deja v-am explicat totul. Mai aveți nevoie de ceva? Ce mai e? Dacă mă întrebi iarăși de ce nu a jucat nu știu cine, asta nu. Asta vă interesează, să faceți puțină polemică. Cu mine nu”, a declarat categoric antrenorul.

După ce Vojvoda a fost eliminat, România a controlat complet ultimele minute ale partidei, menținând avantajul de trei goluri și încheind meciul fără emoții. Fluierul final al arbitrului a confirmat o victorie importantă pentru "tricolori", care, sub conducerea experimentată a lui Mircea Lucescu, par pregătiți să își continue drumul către succes în competițiile internaționale.

dcsport Team | Categorie: Echipa nationala




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

DC Media Group Audience
pixel