Superliga Romaniei Luca Mihai, fotbalistul care şi-a spart capul la Dinamo - Poli Iaşi sezonul trecut, iese la atac. Îi acuză pe ieşeni că îşi bat joc de el

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Luca Mihai a fost protagonistul unei accidentări groaznice sezonul trecut, în playout. La meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi de pe Arcul de Triumf, Luca Mihai s-a ales cu fractură craniană, după o intrare a lui Hakim Abdallah, care l-a indisponibilizat până la finalul sezonului, dar şi mare parte din această vară. 



Dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj în această vară, Luca Mihai a ales să mai stea un sezon la Poli Iaşi, în speranţa că va juca mai mult decât ar fi făcut-o în Gruia. Planurile, însă, i-au fost date peste cap, iar fotbalistul este acum rezervă neutilizată la echipa antrenată de Emil Săndoi. 

"În vară, Dan Petrescu mi-a zis că mă vrea la CFR. Ținând cont de faptul că m-am simțit bine la Poli în sezonul trecut, am spus că vreau neapărat să mai joc un an la Iași.

Din păcate, simt că oamenii de aici își bat joc de mine acum. Nu joc, mă scot din antrenamente, mi-au cerut să-mi reduc salariul după ce am semnat cu Buzăul, unde nu am reușit să ajung din cauza regulamentelor. Am pierdut și naționala de tineret, Pancu mi-a zis că mă cheamă doar dacă joc câteva minute la club. Dumnezeu e sus, vede! La iarnă plec sigur”, a declarat Luca Mihai după meciul dintre Poli Iaşi şi U Cluj, scor 1-0, conform GSP. 

De ce nu mai joacă Luca Mihai la Iaşi 

Florin Briaur, managerul celor de la Poli Iaşi, a explicat de ce fotbalistul nu mai este folosit de antrenor. 

„Noi am avut mare grijă de Luca și când s-a accidentat, și după. L-am ajutat când a avut probleme, în vară i-am mărit considerabil salariul, ne-am dorit să se reintegereze, a jucat în startul sezonului.

Din păcate, randamentul lui a scăzut mult apoi, așa că nu a mai prins lotul. Mai mult, acum, chiar dacă el e, practic, jucătorul Buzăului, și nu avem nicio obligație, îl plătim în continuare, în același timp cu colegii lui. E adevărat, ținând cont de context, i-am propus ajustarea salariului, funcție de performanțe.

Cum ne-a refuzat propunerea îi achităm integral salariul și se pregătește împreună cu colegii lui. Repet, asta chiar dacă, conform actelor, nu avem vreo obligație față de el, el nu mai e jucătorul nostru. Doar când sunt prea mulți fotbaliști la anumite antrenamente specifice, se pregătește separat, alături de Omrani și alți jucători din lot” a declarat managerul Politehnicii, Florin Briaur.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel