Superliga Romaniei Luca Mihai aproape "a fost şters din fotbal". Mihai Stoichiţă spune că fotbalistul accidentat de Homawoo de la Dinamo încă nu şi-a revenit

Data publicării:
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

La meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Poli Iaşi, Luca Mihai a părăsit terenul pe targă şi a ajuns direct la spital, după o ciocnire cu Homawoo. Acesta a fost diagnosticat cu multiple fracturi craniene, dar şi cu timpanul spart. Deşi a fost externat, Luca Mihai s-a întors în spital, spune Mihai Stoichiţă, pentru noi controale. 



”Luca Mihai nu este în regulă deloc. Nu spun detalii. Noi am trecut peste acel accident de pe terenul de fotbal cu o uşurinţă incredibilă. Aproape că l-au şters din fotbal. 

Va fi internat, trebuie o analiză comună a unor departamente diferite: oftalmologic, neuro-chirurgical, ORL, toate zonele în care el suferă. Nu ştim ce este în realitate. 

Este foarte, foarte grav. Traversează nişte momente… Nu este în regulă deloc. Acest copil trebuie recuperat pentru fotbal. Trebuie să fim foarte atenţi, ca să prevenim astfel de intrări”, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, la Fanatik Superliga. 

"Nu este un câmp de război terenul de fotbal"

Mihai Stoichiţă a atras atenţia asupra unor posibile alte faulturi de acest gen şi le cere fotbaliştilor să le evite. 

"Nu se poate tolera acest lucru. S-a trecut foarte uşor peste acest lucru. În orice caz, trag un semnal de alarmă. Nu este un câmp de război terenul de fotbal, chiar dacă eşti cu cuţitul la os.

Asta nu înseamnă că suntem oameni şi să intrăm în altă zonă şi să ne războim fără cap şi fără reguli. Nu e în regulă treaba asta. Să nu uităm că suntem oameni şi după aia jucători de fotbal”, a mai spus Mihai Stoichiţă. 

La acel meci, Ovidiu Haţegan a decis să nu îl elimine pe Homawoo şi i-a arătat doar cartonaş galben. Decizia arbitrului a fost intens criticată. Ulterior, centralul a recunoscut că a greşit. 

“Am văzut cei doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că jucătorul lui Dinamo a vrut să joace mingea. Din nefericire, n-am realizat pe moment gravitatea impactului. Apoi, când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit. Trebuia să arat cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică. Sper din tot sufletul ca situația să nu fie foarte gravă și să fie bine cât mai repede. Sunt foarte afectat de cele întâmplate”, a declarat Ovidiu Hațegan.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel