Superliga Romaniei LPF a prefaţat derby-ul dintre Rapid şi Farul în doar trei cuvinte

Data publicării:
Youtube FC Rapid 1923
Youtube FC Rapid 1923

Liga Profesionistă de Fotbal a prefaţat meciul dintre Rapid şi Farul, din Giuleşti, în doar trei cuvinte. Şi au legătură cu Marius Şumudică. 



"Rapid - Farul - EXAMENUL LUI ŞUMI", au scris cei de la Liga Profesionistă de Fotbal în prezentarea meciului de luni seară, de pe stadionul Giuleşti. 

"Giuleştenii sunt fără victorie pe teren propriu în acest sezon, în dreptul lor fiind consemnate patru remize şi o înfrângere. De partea cealaltă, dobrogenii nu au mai câştigat în campionat din postura de vizitatori din 12 aprilie 2024, Universitatea Craiova - Farul 1-2. Au urmat în deplasare trei rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

11.942 spectatori / meci este media înregistrată acasă de Rapid în campionatul actual, locul 1 la finalul rundei precedente.

De la revenirea giuleştenilor pe prima scenă din 2021, cele două echipe s-au mai întânit în principala competiţie internă de zece ori, de cinci ori s-au impus constănţenii, un joc a fost câştigat de bucureşteni, iar alte patru partide s-au terminat la egalitate.

Singura victorie izbutită de gazdele din această rundă în intervalul amintit mai sus s-a înregistrat pe 20 august 2023, Rapid - Farul 3-1 (X. Emmers, M. Dugandzic, Al. Ioniţă / A. Mazilu).

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României s-a consemnat pe 24 aprilie 2024, Farul - Rapid 3-1.

Marius Şumudică vs. Gheorghe Hagi în campionat: 9 jocuri - 4 victorii Şumudică - două remize - 3 victorii Hagi", mai transmite LPF.

Şumudică speră la un declic 

"Pauza a fost cât de cât prielnică, dacă mă refer la jucătorii care au rămas cu mine, fiindcă am mai acumulat, am încercat să lucrăm din punct de vedere tactic şi să răspundă la ceea ce îmi doresc de la jocul cu Farul. Eu sper ca acest joc să fie declicul de care avem nevoie, şi de acum încolo să facem rezultate pozitive şi să urcăm în clasament. E adevărat că 7-8 jucători importanţi nu au făcut parte din lot la şedinţele de pregătire, am început de două zile să lucrăm tactic ceea ce ne dorim şi sper ca până la ora jocului să înţeleagă ce îmi doresc de la ei. Sper să fie un nou început, avem nevoie de o victorie pe Giuleşti, pentru că e foarte mult timp de când echipa nu a câştigat şi asta doare. Arătăm bine din punct de vedere numeric şi calitativ", a declarat Şumudică.

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Superliga Romaniei




logo icon Articole asemănătoare
logo icon Cele mai noi articole
logo icon Cele mai citite

pixel